Baschet / „Acvilele”, pe locul trei la turneul de la Voiron, din cadrul FIBA 3x3 Women’s Series

222
Baschet / „Acvilele”, pe locul trei la turneul de la Voiron, din cadrul FIBA 3x3 Women’s Series - baschetacvile-1621968801.jpg

Articole de la același autor

Naţionala feminină de baschet 3x3 a României a participat la a doua etapă din circuitul mondial FIBA 3x3 Women’s Series, programată în Franţa, la Voiron. 
Dintre jucătoarele aflate în pregătire pentru Jocurile Olimpice, antrenoarea Tatiana Gallova a optat pentru acest turneu pentru Sonia Ursu, Anca Sipos, Ancuţa Stoenescu şi Claudia Cuic, informează Federaţia Română de Baschet.  


Tricolorele au evoluat în Grupa D, acolo unde s-au impus în faţa Israelului (19-12) şi a naţionalei U25 a Rusiei (21-19). 
De pe primul loc în grupă, „Acvilele” s-au calificat în sferturile de finală, acolo unde au întâlnit Polonia, ocupantă a locului doi în Grupa B, pe care au învins-o cu 21-19. 
A urmat semifinala împotriva Franţei, naţionala tricoloră cedând clar (9-22) în faţa ţării-gazdă, care avea să câştige şi competiţia, după adjudecarea finalei cu Spania (scor 22-13). 


În urma acestor rezultate, România a încheiat competiţia de la Voiron pe locul al treilea, urcând în clasamentul general al circuitului FIBA 3x3 Women’s Series 2021 pe poziţia a patra, după Spania, Rusia şi Polonia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6298 secunde