Baschetbalistele de la CS Phoenix-Știința, moral "beton" după victoria cu Olimpia

186
Baschetbalistele de la CS Phoenix-Știința, moral

Articole de la același autor

Echipa CS Phoenix-Știința Constanța a obținut o victorie entuziasmantă, pe teren propriu, în fața Olimpiei Brașov. În urma acestui succes, fetele antrenate de Carmin Popa și Ramona Coroamă și-au refăcut moralul. 


Șefii clubului de la malul mării au anunțat și o reconstrucție a formației, alegând să folosească în teren mai multe jucătoare tinere din Constanța. Evident, fără experiența baschetbalistelor consacrate, ar fi foarte greu ca echipa să facă față în Liga Națională, astfel că actuala conducere încearcă să păstreze un echilibru la acest capitol. 


"Este confirmarea eficienței muncii depuse în ultimele luni de fiecare dintre noi, în care am avut ca singur scop reconstrucția echipei cu ajutorul tinerelor jucătoare din Constanța. Iar rezultatele încep să se vadă în evoluția noastră, care arată că am trecut cu bine de faza de acomodare și că suntem gata să începem următoarea etapă. Una la finalul căreia să privim în urmă cu satisfacție și cu mândrie că avem ocazia să reprezentăm Constanța la cel mai înalt nivel", a transmis conducerea clubului constănțean. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0516 secunde