Întăriri din Lituania pe un post deficitar

Baschetbalistul Rapolas Ivanauskas a semnat cu CSM Constanţa

150
Baschetbalistul Rapolas Ivanauskas a semnat cu CSM Constanţa - 1-1674036569.jpg

Articole de la același autor

Conducerea clubului CSM Constanţa a anunţat că a perfectat actele de transfer ale baschetbalistului Rapolas Ivanauskas, care a semnat cu gruparea de pe litoral un angajament valabil pentru sezonul în curs.

Născut pe 15 februarie 1998, înalt de 2.08 metri, Ivanauskas va evolua în premieră în Liga Naţională. Jucător de origine lituaniană, acesta a activat la nivel de colegiu în Statele Unite ale Americii pentru Colgate Raiders Cincinnati, ca mai apoi să înceapă cariera profesionistă la Rytas Vilnius. A mai jucat pentru BC CBet Prienai, în Lituania, iar ultima sa echipă a fost ERA Nymburk, din Cehia.

În sezonul 2022/23, Ivanauskas a înregistrat următoarele cifre:

Basketball Champions League - 6 meciuri, 6.0 puncte, 5.9 recuperări (1.7 ofensive), 1.0 pase decisive şi 0.7 intercepții în 20.2 minute pe partidă pentru 5.3 la eficienţă.

Un jucător de poziţie 4-5, baschetbalistul lituanian va acoperi la Constanţa un post unde antrenorii CSM-ului, Alexandru Olteanu şi Valentin Boian, s-au confruntat cu dese indisponibilităţi ale jucătorilor datorate accidentărilor.

Noua achiziţie a CSM-ului Constanţa şi-ar putea face debutul în faţa propriilor suporteri chiar sâmbătă, 21 ianuarie, când, în etapa a 17-a de campionat, la Sala Sporturilor, formaţia de pe litoral va primi replica SCM-ului OHMA Timişoara. Partida va fi transmisă în direct, de la ora 18.30, pe FRB TV. 



Foto: Facebook / CSM Constanţa Baschet


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3613 secunde