BC Athletic Constanţa l-a transferat pe slovenul Zan Kosic

144
BC Athletic Constanţa l-a transferat pe slovenul Zan Kosic - 24010207322220785991496216746836-1629709778.jpg

Articole de la același autor

Baschet Club Athletic Constanţa continuă campania de întărire în vederea noii stagiuni. Astfel, conducerea clubului de pe litoral a perfectat un nou transfer, coordonatorul sloven Zan Kosic fiind cooptat în lotul „Gladiatorilor din Tomis”.

În vârstă de 28 de ani, Kosic a ajuns în premieră în România. În sezonul precedent, jucătorul a încheiat parcursul alături de echipa sa, Hopsi Polzela, în Liga KBM din Slovenia, cu o medie pe meci de 16,7 puncte, 6,1 pase decisive şi un procentaj de la aruncările libere de 81,7 %.

„Bun venit la Constanţa, Zan, şi mult succes în evoluţii”, a transmis team-managerul BC Athletic, Andrei Talpeş.

XXX

După două zile de baschet, muncă şi distracţie, s-a încheiat cel de-al doilea Summer Camp VMBA al sezonului de vară 2021, organizat de Vlad Moldoveanu Basketball Academy, în colaborare cu Baschet Club Athletic Constanţa.

VMBA X Athletic Individual Skills Basketball Camp s-a desfăşurat la Constanţa, pe terenurile 8Arena, amplasate pe str. Interioară nr. 3, sub coordonarea antrenorilor Thanasis Molyvdas, Manos Papamakarios, Paula Nica, Cezar Stănescu, Vlad Moldoveanu, Bogdan Ivanovici, Alina Şerban şi Alexandru Olteanu.

„Tabăra de vară de la Constanţa a fost gândită pentru a acoperi întreg palierul de exerciţii necesare atât jucătorilor începători, cât şi celor ce doresc să-şi îmbunătățească anumite abilităţi în mod specific.

Mulţumim tuturor participanţilor pentru efortul depus la antrenamente”, au transmis organizatorii evenimentului.

Foto: Facebook / Baschet Club Athletic Constanţa

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3963 secunde