BC Athletic, cu gândul la turneul final al Cupei României la baschet 3x3

168
BC Athletic, cu gândul la turneul final al Cupei României la baschet 3x3 - aaa-1584555249.jpg

Articole de la același autor

BC Athletic a demonstrat în foarte multe rânduri că este o echipă redutabilă atunci când vine vorba despre baschetul 3x3. Constănțenii au participat la foarte multe competiții de acest gen și au înregistrat rezultate spectaculoase.

Formația de pe litoral este calificată la turneul final al Cupei României 3x3, în urma rezultatelor înregistrate la cele patru turnee preliminare. În faza finală, s-au calificat 12 echipe, printre care și BC Athletic. Celelalte formații care se vor lupta pentru podium sunt: CSM Târgu Jiu, BCMU FC Argeș, Dinamo Știința București, CSU Pitești, SCM U Craiova, ACS Dan Dacian București, CSM Oradea, VSK Csiksereda Miercurea Ciuc, Rapid București, Sportul Studențesc și BC CSU Sibiu.

În urma turneelor de calificare, BC Athletic s-a clasat pe locul al doilea, înregistrând 320 de puncte, cu 40 mai puține decât ocupanta primului loc, CSM Târgu Jiu.

Ultimele două turnee preliminare de calificare în faza finală s-au disputat la Arena de Baschet din București. În ambele finale, s-au întâlnit echipele BC Athletic și CSM Târgu Jiu, care și-au împărțit punctele.

BC Athletic Constanța s-a calificat astfel la turneul final al Cupei României și are speranțe mari că va putea ocupa un loc pe podium, poate chiar să cucerească medaliile de aur.

Turneul final ar fi trebuit să se dispute la Constanța, în intervalul 21-22 martie, însă, din cauza pandemiei de coronavirus care a acaparat întreg mapamondul, acesta a fost anulat. Încă nu se știe data oficială când competiția va avea loc, însă constănțenii, dar și celelalte cluburi calificate așteaptă cu sufletul la gură o nouă decizie a autorităților.

XXX

BC Athletic este o echipă redutabilă, iar atunci când joacă pe teren propriu formează un grup unit care cu greu poate fi învins.

Tocmai din acest motiv constănțenii sunt favoriți la cucerirea medaliilor de aur, în cazul în care decizia nu se va schimba, iar turneul final va avea loc în cele din urmă în orașul de la malul mării.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6523 secunde