Liga Naţională de baschet masculin

BC Athletic Neptun, al treilea duel cu Rapid în doar două săptămâni

180
BC Athletic Neptun, al treilea duel cu Rapid în doar două săptămâni - 1-1633690040.jpg

Articole de la același autor

În decurs de numai două săptămâni, echipa masculină de baschet BC Athletic Neptun Constanţa dă piept, pentru a treia oară, cu CS Rapid Bucureşti.

După un debut în Cupa României în urma căruia „Gladiatorii din Tomis” s-au calificat în turul al doilea, sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 19.00, la Sala „Rapid” din Bucureşti, este programată prima întâlnire dintre cele două echipe în Liga Naţională. Meciul, care deschide etapa a treia de campionat, va fi transmis în direct pe Digi Sport 4, Look Sport 3 şi canalul de YouTube FRB TV.

În primele două jocuri directe, în Cupa României, victoriile au fost împărţite: 82-69 pentru BC Athletic Neptun, la Constanţa, respectiv 81-73 pentru Rapid, la Bucureşti.

Celelalte partide ale rundei se vor desfăşura după următorul program: duminică, 10 octombrie: CSM VSKC Miercurea Ciuc - CSM Ploieşti, CS Dinamo Bucureşti - SCM Timişoara, FC Argeş Piteşti - CSM Focşani, CSM Târgu Jiu - CSO Voluntari, U BT Cluj Napoca - CSM CSU Oradea; luni, 11 octombrie: BC CSU Sibiu - SCM U Craiova.

În ceea ce priveşte meciul CSM Galaţi - CSA Steaua Bucureşti, care ar trebui să se dispute sâmbătă, asupra sa încă planează semne de întrebare. În lotul Galaţiului sunt doi jucători infectaţi cu virusul Covid-19, motiv pentru care echipa de la malul Dunării nici nu a mai făcut deplasarea, săptămâna aceasta, la Constanţa, pentru partida cu BC Athletic Neptun. DSP Galaţi a recomandat ca nici meciul cu Steaua să nu se joace, dar o hotărâre va fi luată până sâmbătă, 9 octombrie.

Sorin MIHALACHE

Foto: Facebook / Baschet Club Athletic Constanţa

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4498 secunde