Campionatul Național de Baschet U13

BC Athletic s-a calificat la turneul semifinal

1034
7
La Călărași, timp de două zile, s-a desfășurat al treilea turneu de sală din cadrul Campionatului Național de Baschet U13, turneu la care Baschet Club Athletic Constanța a înregistrat numai victorii: 61-57 cu CSS Tulcea, 67-21 cu CS Cuza Sport Brăila, 58-48 cu CS Phoenix Constanța și 50-29 cu CSM Călărași.
În urma acestui turneu, Baschet Club Athletic Constanța ocupă locul doi în clasament, după CSS Tulcea, dar înaintea formațiilor CSM Călărași, CS Phoenix Constanța și CS Cuza Sport Brăila, cu zece victorii și două înfrângeri, obținând astfel calificarea la turneul semifinal al competiției, ce se va desfășura la Brașov.
Componența grupei: CSU Cuadripol Brașov, ACS Dan Dacian 3 București, BC Athletic Constanța, ACS Magic Champions București.
Antrenorul principal Alexandru Olteanu speră la promovarea în turneul final al competiției, urmând astfel a se îndeplini obiectivul clubului: o clasare în primele 12 echipe din România.
"Pe această cale, clubul BC Athletic Constanța salută numirea în fruntea echipei naționale U14 a României a antrenorului principal Alexandru Olteanu, în prezent și jucător activ la BC Farul Constanța", a declarat Bogdan Ivanovici.

Comentează știrea

Lucian
7 martie 2012
Felicitari

Bravo BC Atheltic ! Felicitari baietilor si antrenorilor. Este o dovada clara ca acolo unde se munceste cu profesionalism lucrurile pot evolua. Felicitari pentru numirea in functia de antrenor U14, o meritai !

sxyennn
7 martie 2012
felicitari

Munca in echipa : Francu, Mariana Tudora ( CS Laguna constanta ) ciorditorii parsivi, Trandafir Adrian, Bogdan Diaconu care au furat, plecat cu copii lui Ion Adrian care muncise si antrenase aceasta echipa, intregul sistem de arbitrii coordonat de arbitrul international Marius Ciulin, ( vali Negrea, Mirela Negrea ( CS Laguna Constanta ) , domnul MANU ( Mercedes ) si Grajdan. Sau orice arbitru delegat de domnul ciulin avea o singura directiva…. Si nu putea lipsi domnul Pasca Vasile ( Vulpita batrana ) din spatele domnului Olteanu Alexandru. Asa a ajuns lumea baschetului constantean… baschet 0 ( jocuri de culise si aranjamente nota 10 + ) Domnilor Nicusor Daniel Constantinescu, Cristian Zgabercea, Petrica Munteanu, Carmen Vasile, si Marelui jucator si antrenor Costel Cernat, va revine responsabilitetea dupa ce promovati cu BC Farul si sa va ajute Dumnezeu, sa faceti curatenie in baschetul constantean si sa reconstruiti o piramida sanatoasa . Numai bine !

Bogdan
7 martie 2012
Nu stii sa pierzi

domnu cristi, ai buba mare si nu stii sa pierzi. tu vorbesti de furat copii ? iar ai delir verbal... un control nu ar strica. apropos, ai uitat de femeia de serviciu, de politistul de circulatie si de floarareasa. si ei au ceva cu tine si cu baschetul... Alex a ajuns pe munca si pe merit acolo unde tu nu vei fi niciodata. nu ai caracter si nici nu ai avut vreodata.

Dorel
7 martie 2012
Incredibil

Nu imi vine sa cred ce citesc. manastireanu, care si-a facut club sprijinit de negrea, scuipa acum in directia celor care l-au ajutat. manastireanu, care il acuza pe ion adrian ca fura banii asociatiei in cardasie cu francu, il pupa acum in c... incredibil ce caracter are individul asta ! cred ca are o problema si cu parintii, pe care i-a ameit ca o sa iasa campion, national, european, mondial, planetar, interplanetar, galaxial... baiatule, dute in alta parte unde munca ta nu va fi umbrita de mafiotii din constanta.. meriti mai mult, poate chiar o camasa de forta ..

phx
7 martie 2012
baschetul constantean

Bravo Alex, bravo BC Athletic. Cristan, la popa ai incercat? Un acatist, ceva, o rugaciune, ar fi mai indicate decat sa te faci de ras pe aici.

Mirela
7 martie 2012
Rusine sa-ti fie!

O sa incep prin a-ti spune ca substantivele proprii se scriu cu litera mare.Dar tu nu ai de unde sa stii, ai lipsit la prea multe ore, si mai ales la orele de bun simt. Din ce scrii tu am inteles ca apreciezi munca d-lui Ioan Adrian, cu care nu de mult te balacareai in sala de sport. Si nu-mi aduc aminte sa-mi fi cerut permisiunea sa-mi folosesti numele in asemenea circumstante. Ar trebui sa-ti fie rusine, nu ai curaj sa recunosti ca ai fost ajutat din toate partile,imi pare rau doar de Radu, ca este un tip deosebit pe care tu nu-l meriti. Iti plangi insuccesele, dar vina e doar a ta. Mai devreme sau mai tarziu vei plati pentru toate aberatiile pe care le scoti pe gura. Gura ta spurcata nu te va ajuta niciodata sa fii un om si un antrenor bun.Uita-te in curtea ta si vezi unde gresesti. Si inca ceva............................dupa ce arunci cu noroi in oameni, nu ai voie sa-l invoci pe Dumnezeu.

Răspuns la: felicitari
Adăugat de : sxyennn, 7 martie 2012
Munca in echipa : Francu, Mariana Tudora ( CS Laguna constanta ) ciorditorii parsivi, Trandafir Adrian, Bogdan Diaconu care au furat, plecat cu copii...
sf. petru
7 martie 2012
tine-te tare

Fiule, rugile iti vor fi ascultate. Forta e cu tine. Constanta nu te merita.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 23 Decembrie 2011
Stire din Sport : Baschet în spirit CS Phoenix
Pagina a fost generata in 0.3271 secunde