BC Farul a obținut a doua victorie din sezon: 79-68 cu Mediaș

251
BC Farul a bifat, sâmbătă seară, a doua victorie din acest sezon, după 79-68 cu CS Gaz Metan Mediaș, meci contând pentru a etapa a XVII-a a Ligii Naționale de baschet masculin.

Constănțenii au reușit să conducă primele trei sferturi, cu 19-14, 17-12, 21-13, fiind depășiți de abia în ultimul sfert (22-29), însă nu îndeajuns încât să piardă disputa.

Partida a fost arbitrată de Laszlo Bukurești, Bedir Sefer și Șerban Rasoga, iar întâlnirea dintre cele două formații a găzduit aproximativ 235 de spectatori.

De la BC Farul, s-au remarcat jucătorii: Nenad Tomasevic (21 puncte, 3 pase decisive, în 39 minute dejoc) și Dragan Petronic (8 recuperări).

Etapa următoare (21 ianuarie), elevii lui Costel Cernat vor juca în deplasare, la Timișoara, contra formației Timba.

"Ne-am apărat foarte bine, iar cei de la Mediaș nu au avut răspuns. Adversarul nostru a înscris un număr limitat de puncte, iar noi am practicat o apărare pe zonă, care a funcționat foarte bine. Tomasevic și Markovic au avut o prestație solidă, iar pe final de meci ne-a ajutat foarte mult și Angel Santana", a declarat la final de partidă, antrenorul BC Farul, Costel Cernat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.421 secunde