BC Farul, ciuca bătăilor în Liga Națională!

180
2

Articole de la același autor

BC Farul face figurație în Liga Națională de baschet masculin. După trei eșecuri rușinoase (46-112 cu CSU Atlassib Sibiu, 33-106 cu BC Timba Timișoara și 37-89 cu SCM U Craiova), formația de pe litoral a suferit o nouă înfrângere catastrofală: 44-137 cu CS Gaz Metan Mediaș, într-o întâlnire contând pentru etapa a patra de campionat. Așa cum era de așteptat, BC Farul ocupă ultimul loc în clasament, fără nicio perspectivă, și își dispută meciurile într-un anonimat total, semn că interesul publicului constănțean pentru această echipă este zero. Ca o părere personală, banii cheltuiți acum cu această echipă sunt aruncați pe fereastră. Conducerea clubului ar trebui să analizeze atent activitatea și cred că ar trebui să înceapă cu banca tehnică. Farul are nevoie de un antrenor experimentat, iar într-un oraș în care există un Mărțișor Hondrilă, un Ion Adrian ori un Marcel Câmpeanu, tehnicieni care ar putea ajuta fie și cu un simplu sfat, mi se pare greu de acceptat ca echipa să fie ciuca bătăilor în campionat. Dar asupra acestui subiect vom reveni! Iată și celelalte rezultate ale rundei a patra: SCM U Craiova - CSM Oradea 69-64, CSU Atlassib Sibiu - U BT Mobitelco Cluj 73-61, CSU Asesoft Ploiești - Concordia Chiajna 108-45, BC Mureș Târgu Mureș - BC Timișoara 91-87. 

Comentează știrea

Farul For Ever
22 octombrie 2013
@ alex

pietene, scuze, dar esti un tembel ! din contra, TREBUIE investiti bani pentru ca echipa sa se bata la primele locuri - aceasta este ratiunea sportului. Dar mai usor este sa distrugi decat sa construiesti, nu ? iar tu (si altii ca tine) esti un exemplu perfect al "mentalitatii" vremurilor noastre.

13L
23 octombrie 2013
Parere personala?

Suspectam de mult ca la tine gazetaria sportiva exista...dar...lipseste cu desavarsire. Cand nu cunosti in intregime TOATE (cand esti prea putin sau prost informat) datele problemei nu ai dreptul sa emiti o parere. Nu avem alta sansa decat tinerii. Cei enumerati de tine in articol sunt iesiti din circuitul baschetului de performanta (si juvenil) de cel putin 10 ani.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4626 secunde