Beatrice Morar a luat bronz la Naționalele de atletism

490
Atleta Beatrice Morar, care reprezintă în competiții Farul - LPS "Nicolae Rotaru" CSS, a cucerit medalia de bronz în proba de triplusalt a Campionatului Național de juniori II, de la București. Proba s-a desfășurat vineri, în prima zi a întrecerii, competiția mai având loc și sâmbătă, 28 februarie.
Morar a prins podiumul la limită, săritura sa, 12,06 m, fiind mai bună decât cea a sportivei de pe locul patru cu numai 1 cm!
Medalia lui Beatrice a fost singura constănțeană de vineri. Doar Alexandru Damian (CSS1 - Farul) s-a mai apropiat de podium, performanța sa, 14,25 m, prinzând locul patru la greutate.
De asemenea, Adrian Bujoi (CSS1 - Farul) a ratat la mustață calificarea în finala de la 60 m, clasându-se pe nouă, prima poziție sub linie. Au mai concurat, dintre constănțeni, Cristian Coca, Rareș Dinu, Alexandru Constantin, Andrei Dănilă (CSS1), Liviu Ștefan (CSS1 - Farul) și Vasile Nedelcu (LPS).
Galonata senioară Anca Heltne (Farul - CSM București), care a devenit, recent, și campioană balcanică, a concurat în afara concursului la greutate, unde a aruncat 19,30 m.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7564 secunde