Becali anunță primul transfer al iernii la FCSB

195
Becali anunță primul transfer al iernii la FCSB - gigi-1515186140.jpg

Articole recomandate

Gigi Becali a anunțat primul transfer al iernii, de care Steaua este foarte aproape. Este vorba despre aducerea fostului stelist Cristi Tănase. 


FCSB s-a despărțit deja de 5 jucători, ultimul pe listă fiind William de Amorim, plecat la Kayserispor. Finanțatorul Gigi Becali a făcut deja strategia de transferuri,  de comun acord cu antrenorul Nicolae Dică. Fostul căpitan Cristian Tănase e mai aproape ca niciodată de o revenire la gruparea roș-albastră, însă latifundiarul se gândește și la alte mutări.


"Trebuie să îi luăm dublură lui Florinel Coman acum, că a plecat De Amorim. Cred că pe Tănase îl vom lua", a spus Becali, la Digi Sport Matinal.


Dacă se va întoarce la FCSB, "Dodel" va găsi un alt Tănase căpitan: Florin, care poartă și numărul 10, la fel ca el, înaintea transferului în China (2015). Atacantul adus de la Viitorul a preluat și porecla pe care acesta o avea la formația roș-albastră: Tase.


Între timp, Cristian Tănase a ajuns la Karabukspor, dar clubul traversează o perioadă foarte grea din punct de vedere financiar și jucătorii sunt neplătiți de luni întregi, conform digisport.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9104 secunde