Becali anunță primul transfer al iernii la FCSB

190
Becali anunță primul transfer al iernii la FCSB - gigi-1515186140.jpg
Gigi Becali a anunțat primul transfer al iernii, de care Steaua este foarte aproape. Este vorba despre aducerea fostului stelist Cristi Tănase. 


FCSB s-a despărțit deja de 5 jucători, ultimul pe listă fiind William de Amorim, plecat la Kayserispor. Finanțatorul Gigi Becali a făcut deja strategia de transferuri,  de comun acord cu antrenorul Nicolae Dică. Fostul căpitan Cristian Tănase e mai aproape ca niciodată de o revenire la gruparea roș-albastră, însă latifundiarul se gândește și la alte mutări.


"Trebuie să îi luăm dublură lui Florinel Coman acum, că a plecat De Amorim. Cred că pe Tănase îl vom lua", a spus Becali, la Digi Sport Matinal.


Dacă se va întoarce la FCSB, "Dodel" va găsi un alt Tănase căpitan: Florin, care poartă și numărul 10, la fel ca el, înaintea transferului în China (2015). Atacantul adus de la Viitorul a preluat și porecla pe care acesta o avea la formația roș-albastră: Tase.


Între timp, Cristian Tănase a ajuns la Karabukspor, dar clubul traversează o perioadă foarte grea din punct de vedere financiar și jucătorii sunt neplătiți de luni întregi, conform digisport.ro.


Pagina a fost generata in 0.8866 secunde