Box / Claudia Nechita, medaliată cu argint la turneul internaţional Istanbul Bosphorus

185
Box / Claudia Nechita, medaliată cu argint la turneul internaţional Istanbul Bosphorus - boxclaudia-1616329065.jpg

Articole de la același autor

Pugilista română Claudia Nechita a fost învinsă la puncte de rusoaica Daria Abramova, sâmbătă, în finala categoriei 57 kg, la turneul internaţional de box Istanbul Bosphorus din Turcia. 
Nechita a trecut în optimi de Katerina Rohova (Ucraina), prin KO tehnic în repriza a doua, în sferturi a câştigat în faţa uzbecei Sitora Turdibekova, la puncte (4-1), iar în semifinale s-a impus în faţa polonezei Sandra Kruk. 


„Finala categoriei 57 kg, feminin, a fost printre cele mai spectaculoase meciuri ale turneului internațional Istanbul Bosphorus. Decizia a aparținut Dariei Abramova, dar Claudia Nechita a luptat eroic, fără niciun fel de complexe, demonstrând că este între primele pugiliste ale Europei la această categorie și că merită să se califice la Jocurile Olimpice
Felicitări, Claudia!”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Box. 


La cat. 51 kg, Lăcrămioara Perijoc a fost învinsă în primul tur de kazaha Jaina Şekerbekova (1-3), vicecampioană mondială în 2018, iar Cristina Cosma a pierdut şi ea la puncte în optimile cat. 6 kg, în faţa rusoaicei Anastasia Beliakova (0-5), fostă campioană europeană şi mondială. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7623 secunde