Bronz pentru doi kaiaciști constănțeni la Campionatul Național de fond

169
Ieri, la Bascov (Pitești), s-a desfășurat Campionatul Național de primăvară la kaiac-canoe, fond și viteză, rezervat seniorilor, competiție la care a concurat și un grup constănțean format din sportivi (antrenați de Ionel Rață) de la CS Agigea și Liceul cu Program Sportiv "Nicolae Rotaru". Din aceștia, Sorin Cical și Șerban Cristian au reușit să se claseze pe poziția a treia în proba de fond - kaiac 2 x 5.000 metri.

Iată și celelalte rezultate obținute de constănțeni: Arcadius Porojan și Aurelian Ciocan, locul 5 la kaiac 2 x 5.000 metri; Cosmin Simion, locul 6 la canoe 1 x 1.000 metri; Andrei și Mihăiță Sandu, locul 6 la kaiac 2 x 5.000 m.

Astăzi, la aceeași locație, va începe competiția pentru juniori 1, 2 și cadeți, care se va încheia duminică. Obiectivul delegației constănțene va fi obținerea a cel puțin 10 medalii.

"A fost un concurs puternic, am participat cu doi seniori (n.r. - Șerban Cristian și Simion Cosmin) iar restul au fost juniori. Sperăm, la concursul care urmează să luăm cel puțin zece medalii, dintre care trei locuri întâi", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Ionel Rață. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Decembrie 2011
Stire din Social : Căsătorii 3D în noaptea de Revelion
Pagina a fost generata in 0.4415 secunde