Budescu, indisponibil pentru meciurile naționalei cu Lituania și Serbia

239
Budescu, indisponibil pentru meciurile naționalei  cu Lituania și Serbia - budescu-1539100796.jpg

Articole recomandate

Fotbalistul Constantin Budescu a devenit indisponibil pentru partidele echipei naționale a României cu Lituania și Serbia din Liga Națiunilor, din cauza unei accidentări la genunchiul drept, el părăsind, luni seara, cantonamentul primei reprezentative de la Mogoșoaia.

"Constantin Budescu nu va putea juca în meciurile contra Lituaniei și Serbiei, din Liga Națiunilor. În urma investigațiilor efectuate de către staff-ul medical al echipei naționale, s-a constatat că acesta a suferit o reacutizare a unei leziuni a ligamentului colateral lateral al genunchiului drept, având nevoie de aproximativ patru săptămâni pentru tratament și recuperare", informează site-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

Selecționerul Cosmin Contra a anunțat că nu va convoca un alt jucător în locul lui Constantin Budescu pentru cele două partide.

Jucătorii primei reprezentative, care s-au antrenat, luni seara, pe terenul 2 al Centrului Național de Fotbal Mogoșoaia, au fost vizitați de fotbaliștii Vlad Chiricheș și Mihai Pintilii. Ambii s-au accidentat în partida România - Muntenegru din luna septembrie și nu pot face parte din lotul tricolorilor pentru restul partidelor din Liga Națiunilor.

Selecționata României a plecat, ieri, spre Vilnius, acolo unde, mâine, de la ora 21.45, va întâlni reprezentativa Lituaniei într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Ligii Națiunilor. Duminică, 14 octombrie, de la ora 16.00, România va juca împotriva Serbiei, pe Arena Națională din Capitală, în aceeași competiție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2427 secunde