Călințaru și Turcu, noile achiziții

1735
După ce i-a transferat pe Onicaș, V. Rusu, Albu, Al. Lazăr și Aldea, Viitorul Constanța nu a încheiat campania de achiziții pentru noul sezon al Ligii a II-a. Aflată de o săptămână în cantonament la Săcele, Viitorul și-a completat lotul cu încă doi jucători: George Călințaru și Lucian Turcu.

În vârstă de 22 de ani, Călințaru (mijlocaș) a evoluat în turul sezonului precedent pentru Juventus București, evoluând în toate cele 15 întâlniri și marcând un gol (în meciul cu FC Farul, 1-1). Din retur, fotbalistul s-a transferat în Liga I, la Victoria Brănești, jucând în șapte partide pentru gruparea ilfoveană. George Călințaru a semnat cu Viitorul un contract valabil pe cinci ani.

Turcu (24 ani) a jucat în campionatul precedent la Săgeata Năvodari, pentru care a adunat 19 prezențe și două goluri (cu FC Farul - 1-0 și cu Dinamo II - 4-0). În sezonul 2007-2008 și în turul campionatului 2009-2010, Turcu a evoluat în Liga I, pentru Gloria Bistrița. Mijlocașul a semnat cu Viitorul un contract pe trei ani.

De asemenea, portarul Cosmin Costea și-a prelungit cu încă cinci ani contractul cu Viitorul. În schimb, după aproape o săptămână de pregătiri cu Viitorul, fundașul stânga Sorin Tegzeș (ex-Arieșul Turda) a părăsit lotul constănțean. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 18 Iulie 2011
Stire din Sport : Ex-steliștii au făcut legea
Pagina a fost generata in 0.3648 secunde