Liga Națională de handbal masculin

Campioana HCM Constanța intră în alertă

227
Campioana HCM Constanța intră în alertă - hcm-1415123109.jpg

Articole de la același autor

Vineri, HCM Constanța va relua meciurile din Liga Națională de handbal masculin, după ce sezonul a fost întrerupt pentru ca echipa națională să dispute partidele cu Kosovo pentru preliminariile Campionatului European.

Meciul dintre Știința Bacău și HCM Constanța va deschide etapa a zecea a campionatului. Întâlnirea va avea loc la Bacău, vineri, 7 noiembrie, de la ora 18.00, și va putea fi urmărită în direct la Digi Sport.

"Știința pornește cu un avantaj față de noi. Am avut nouă jucători plecați la naționalele de tineret și seniori, iar pregătirea s-a făcut cu foarte puțini jucători. De la începutul săptămânii, băieții au revenit la antrenamente, dar oboseala se acumulează. Știu că avem de partea noastră calitatea și expe-riența. La meciurile cu Bacău, echipa s-a mobilizat nu bine, ci foarte bine. Este posibil ca în teren să intre și Popescu și Rakcevic, dar depinde de cum se vor simți. Șanse sunt ca ei să joace în următorul meci", a declarat, pentru "Cuget Liber", directorul executiv al HCM Constanța, Nurhan Ali.

HCM Constanța se află pe poziția a doua în clasament, cu 16 puncte, la egalitate cu CSM București, care se află pe locul al treilea. Liderul ierarhiei este în continuare Baia Mare. Adversarii de săptămâna aceasta ai con-stănțenilor se clasează pe locul șase, cu 14 puncte.

Celelalte meciuri ale etapei sunt: vineri, 7 noiembrie: CSM București - Steaua București (ora 20.00, în direct la Digi Sport); sâmbătă, 8 noiembrie: CSU Suceava - Pandurii Târgu Jiu, Dunărea Călărași - HC Vaslui, Dinamo București - HC Odorhei (ora 20.45, Digi Sport); duminică, 9 noiembrie: HCM Minaur Baia Mare - Potaissa Turda (ora 13.15, Digi Sport). Poli Timișoara stă.

v v v

Pe data de 10 noiembrie, va avea loc tragerea la sorți pentru optimile de finală ale Cupei României. Deoarece, în data de 29 noiembrie, HCM Constanța, HC Potaissa Turda și Știința Bacău vor juca returul din cadrul Cupei EHF, partidele acestora din Cupa României se vor disputa pe 17 decembrie.

"Aș prefera să joc acasă. Nu mă interesează adversarul, dar aș vrea să îl putem juca acasă. Începând cu data de 7 noiembrie și până pe 17 decembrie, vom fi într-un foc continuu. Pentru noi, o problemă foarte mare o consti-tuie deplasarea în Norvegia", a adăugat Nurhan Ali.

Clubul constănțean se con-fruntă în continuare cu probleme financiare. Încă se mai adună datorii, iar jucătorii își așteaptă o parte din salarii.

"Am sperat atât de mult la modificarea legii, dar este ambiguă și Consiliul Județean nu o poate lua în calcul. Suntem în urmă cu salariile trei luni, intrăm în patra. Cred că noiembrie-decembrie, până la noul buget pe 2015, va fi o altă perioadă urâtă din viața noastră", a mai spus directorul executiv. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Noiembrie 2014
Stire din Sport : CSU Neptun, duel cu U Cluj
Luni, 27 Octombrie 2014
Stire din Sport : CSU Neptun, înfrântă la Slobozia
Pagina a fost generata in 0.6679 secunde