Campion mondial de box, arestat pentru posesie de marijuana

115
Campion mondial de box, arestat pentru posesie de marijuana - deontay54856900-1497595137.jpg

Articole recomandate

Boxerul american Deontay Wilder, campionul mondial la categoria grea, în versiunea WBC, a fost arestat în Alabama pentru posesia de marijuana, a anunțat poliția din Tuscaloosa.

Deontay Wilder a fost oprit din cauza geamurilor mașinii sale, care erau prea întunecate și nu se încadrau în limita legală, iar în momentul în care au început să discute cu pugilistul, polițiștii au simțit un miros de marijuana venind din interiorul Cadillac-ului Escalade al acestuia.

"Ofițerii au obținut consimțământul verbal de a inspecta vehiculul și au recuperat o cantitate de marijuana din bord", a precizat departamentul de poliție din Tuscaloosa, într-un comunicat.

Boxerul a fost condus la secție și pus ulterior în libertate, în schimbul unei cauțiuni de 1.000 de dolari.

Avocatul lui Wilder, Paul Patterson, a declarat, în cadrul unui interviu telefonic, că marijuana descoperită în mașină nu-i aparținea clientului său. Patterson a adăugat că boxerul deține un număr mare de mașini, la care au acces prietenii și asociații săi, iar aceasta ar putea fi explicația pentru prezența drogurilor în vehiculul respectiv.

În vârstă de 31 ani, Deontay Wilder a disputat ultimul său meci în luna februarie, învingându-l prin KO în repriza a cincea pe compatriotul său Gerald Washington, păstrându-și astfel centura cu diamante. Wilder, medaliat cu bronz la Olimpiada de la Beijing (2008) este neînvins la profesioniști și, mai mult decât atât, a câștigat 37 de meciuri prin KO din cele 38 disputate, scrie realitatea.net




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Mai 2017
Stire din Sport : După doi ani de suferință
Pagina a fost generata in 3.0661 secunde