Campionatul de fotbal "Old Boys" va începe din 17 februarie

872
2
Campionatul de fotbal
Campionatul de Fotbal de Sală "Old Boys" va începe în data de 17 februarie, la Sala Sporturilor "Iftimie Ilisei". Programat inițial pe 4 februarie, startul competiției a fost amânat pentru data de 17 februarie, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Lista de înscriere a echipelor rămâne în continuare deschisă, cei care doresc să participe își pot înscrie echipa până pe 10 februarie, la camera 48 din cadrul primăriei. În paralel, se vor disputa și cupele de iarnă pentru școli și licee, meciurile desfășurându-se în zilele vineri, sâmbătă și duminică.

Organizatorii vor acorda cupe, diplome și premii în bani pentru locurile I, II, III și IV, precum și premii pentru cel mai tehnic fotbalist, cel mai bun portar și cel mai bun junior. Regulamentul de organizare și desfășurare poate fi consultat pe site-ul Primăriei – www.emedgidia.ro.

Comentează știrea

vera
3 februarie 2012
Tot pe urmele lui

Iordache nu are un proiect al lui, pentru ca nu este in stare de asa ceva, el merge doar pe drumul batatorit de dl Moinescu, finalizeaza proiectele obtinute de dumnealui, merge pe aceleasi activitati insa ceva nou si concret din partea lui pentru medgidieni- NIMIC. A stiut doar sa minta si sa fure cu gasca lui. Asta nu va mai dura mult, alegerile bat la usa. ADIO IORDACHE!

ionica
3 februarie 2012
DISPERARE

GOANA DUPA SUSTINATORI! FACEM TOT FELUL DE ACTIVITATI SI PARTICIPAM LA TOATE ACTIUNILE CE SE DESFASOARA ORIUNDE IN ORAS- CU ASTA SE OCUPA PRIMARUL SI CLICA LUI, DECI DACA AVETI PROBLEME CU SIGURANTA PUBLICA SAU DE ALTA NATURA MAI ASTEPTATI DRAGI MEDGIDIENI, ALESII SUNT OCUPATI!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 03 Februarie 2012
Stire din Sport : FC Farul l-a pierdut pe Gueye
Pagina a fost generata in 1.528 secunde