Campionatul Național de rugby în 7, perturbat de alegerile prezidențiale

808
Etapa inaugurală a Campionatului Național de rugby în 7 ar trebui să aibă loc la Cluj, pe 21 și 22 noiembrie, dar ziua a doua de concurs se suprapune cu primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, duminica în care Guvernul a anunțat că nu vor avea loc manifestări sportive. Astfel, este foarte posibil ca turneul să fie amânat sau să se joace mai devreme decât perioada stabilită inițial.
"Încă nu am primit nicio înștiințare oficială. Echipa se pregătește sub comanda antrenorului Cristian Brănescu, nu avem multă experiență, dar vom încerca să ne clasăm cât mai sus", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra, Vasile Chirondojan.
O altă dilemă referitoare la Naționalele de rugby în 7 este cea privind a doua etapă, care ar trebui să aibă loc la Constanța. Inițial, ea fusese amânată pentru 20-21 martie 2010, dar se pare că se va anula cu totul.
Altfel, iubitorii sportului cu balonul oval au, astăzi, posibilitatea de a urmări amicalul Italia A - România, care se joacă la Piacenza. Meciul este transmis în direct de Digi Sport, cu începere de la ora 20.00, dar și înregistrat, pe același canal, duminică, de la ora 15.45.
"Stejarii" s-au antrenat toată săptămâna în Italia, cu gândul de a-și lua revanșa în fața "azzurilor", după acel 13-24 de la IRB Nations Cup.
v v v
Alex Manta nu va mai fi prezent la meciul aniversar dintre Selecționata Europei și French Barbarians, programat sâmbătă, la Bruxelles, eveniment ce marchează împlinirea a 75 de ani de la înființarea FIRA-AER. Internaționalul român s-a accidentat și va rămâne acasă. În schimb, vor juca Sorin Socol și Ionuț Dimofte, ceilalți doi români convocați la Selecționata Europei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 13 Noiembrie 2009
Stire din Sport : "Sirena" de Luxemburg
Vineri, 13 Noiembrie 2009
Stire din Sport : Sport extern
Pagina a fost generata in 1.838 secunde