Campionatul Universității Maritime la fotbal de sală, câștigat de studenții nigerieni

95
Campionatul Universității Maritime la fotbal de sală, câștigat de studenții nigerieni - campionatumcfotbal-1430329577.jpg

Articole de la același autor

În perioada 23 martie - 28 mai, a avut loc Campionatul Universității Maritime la fotbal de sală UMC 25, organizat de către Catedra de Educație Fizică și Sport a universității. Anul acesta, în februarie, Universitatea Maritimă a sărbătorit 25 de ani de la înființare, iar toate evenimentele sportive din acest an se vor desfășura sub egida "UMC 25".

La campionat, s-au înscris 40 de echipe. Săptămâna aceasta, a avut loc finala competiției, disputată între echipele XN24, alcătuită integral din studenți nigerieni, și MA22, alcătuită integral din studenți români. Echipa studenților nigerieni s-a impus la finalul partidei cu scorul de 5-1.

"Marea finală, ca de altfel întregul turneu, a demonstrat încă o dată că studenții străini s-au integrat în comunitatea academică, iar caracterul multicultural al universității se reflectă atât în procesul didactic, cât și în activitățile extracurriculare", a declarat prorectorul prof. univ. dr. ing. Cornel Panait.

Sponsorii campionatului au fost Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, Asociația Județeană de Fotbal Constanța și Clinica Regina Maria. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1669 secunde