Daniel Asaftei, învingător în Gala K1 de la Petroșani

Campionul MMA vine de la Constanța

454
Sportivul constănțean Daniel Asaftei termină anul 2011 în forță. "Marinarul" cu pumni de fier a participat la Gala K1 de la Petroșani, un duel între România și Serbia, fiind protagonistul unicului meci de MMA al serii.
Adversarul lui Daniel a fost bucureșteanul Liviu Ionescu, sportiv-antrenor, un veteran al sporturilor de contact din România, membru al lotului național de kempo. Cei doi au luptat în limitele categoriei 70 de kilograme, pe durata a trei reprize, toate dominate de constănțean. În consecință, decizia arbitrilor i-a fost favorabilă.
"A fost o mare onoare să mă lupt cu Liviu Ionescu, un sportiv mai în vârstă decât mine cu aproape 10 ani. Multă vreme, îl vedeam la televizor, îi apreciam stilul, iată că acum am ajuns nu numai să mă lupt cu el, ci să îl și înving. A fost ultima gală pe 2011 și s-a terminat cum nu se poate mai bine", a declarat, pentru "Cuget Liber", Daniel Asaf-tei.
Printre remarcații Galei K1 de la Petroșani, alături de sportivul constănțean, s-au numărat luptători de la cluburile lui Ciprian Sora și Cătălin Moroșanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2684 secunde