Care sunt problemele din jocul Farului

1640
28
Care sunt problemele din jocul Farului - faruldunareagalati36-1318345995.jpg

Componenții echipei FC Farul au susținut ieri, la baza proprie din strada Primăverii, o nouă ședință de pregătire în vederea partidei din deplasare cu CF Brăila, programată sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 12.00, contând pentru etapa a noua a Ligii 2, Seria 1.

Antrenamentul de ieri, condus de Marian Pană, a început la ora 11.00, și a fost "sută la sută fizic", după cum l-a caracterizat însuși tehnicianul "marinarilor". Până la partida de la Brăila, fotbaliștii de la FC Farul vor avea programate, zilnic, de la ora 11, ședințe de pregătire. Tehnicianul Marian Pană, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că există unele probleme în jocul "marinarilor" la capitolul organizare. "Avem anumite probleme la organizarea jocului și acest lucru s-a putut observa și la meciul cu Dunărea Galați, unde am făcut o repriză secundă mult mai bună decât prima.
Însă aspectele amintite mai sus vor fi cu siguranță remediate în viitorul apropiat, iar noi să știți că muncim serios din acest punct de vedere. Fiecare jucător trebuie să știe ce are de făcut la antrenamente pentru ca, la ora jocului, să poată fi în formă maximă, atât din punct de vedere fizic, cât și mental, pentru meciul respectiv", a spus Pană.

Probleme medicale pentru Denis Husein
Tehnicianul alb-albaștrilor a menționat că Denis Husein este singurul jucător cu probleme medicale din lotul echipei FC Farul, însă speră ca acesta să fie recuperat până la ora de start a meciului de la Brăila, unde "ideal pentru noi ar fi să câștigăm": "Avem nevoie de Denis Husein pentru jocul cu CF Brăila, însă vom vedea dacă până la ora jocului va putea fi recuperat. Ideal pentru noi ar fi să câștigăm, noi ne-am propus cel puțin patru puncte în meciurile din deplasare cu Brăila și Dinamo II. Suntem optimiști, traversăm o perioadă foarte bună și trebuie să profităm la maximum de ea. Suntem pe un drum care ne îndreptățește să credem că vom putea realiza în continuare lucruri deosebite. Avem o serie de cinci meciuri fără înfrângere. Nu e lucru puțin să ai continuitate în rezultate pozitive, în condițiile în care, vedeți bine, de la etapă la etapă apare câte o surpriză de genul: o echipă care câștigă meci după meci pierde în runda următoare în fața unei adversare de la care nu te aștepți la lucruri mărețe". Marian Pană știe însă că, în spatele acestei stări de spirit pozitive prezente în momentul de față în rândul elevilor săi, se poate ascunde și un pericol: starea de euforie: "Trebuie să rămânem realiști: rezultatele deosebite nu vin fără foarte multă muncă și disciplină. În plus, ca să continuăm pe aceeași linie, trebuie să rămânem lucizi. În această serie e posibil orice".



Comentează știrea

28 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Caracter. Bun simt. Respect pentru slove.
12 octombrie 2011
"Educatia este un al doilea soare pentru cei care o au". - Heraclit- Pt. CUGET LIBER

"Comentariu marcat ca fiind necorespunzator" - ha, ha, ha... Furat de oboseala zilei, de agitatia inconjuratoare, de ganduri, fara sa-mi dau seama, am dat click unde nu trebuia. Am ramas oripilat; mi-am amintit deodata cuvintele lui Plaut: "Homo est hominis lupus". Atitudinea confratilor nostri este incomensurabila, vis-a-vis de vocabularul folosit. Daca tot considerati necorespunzator comentariul, draga conducere, de ce nu-l interziceti? Va reamintesc ca va aflati la conducerea unui prestigios ziar din Dobrogea. Unde este Dobrogea Juna de altadata? Unde este Cugetul lui Lapusan? Va spun eu: este plin de pasaje de pe sex.ro, etc. Incurajati atitudinea imorala, indecenta a semenilor... Nu stiu ce si cine scrie articole, dar, stiu, ca si utilizator al site-ul dvs., ca am un drept: vreau sa fiu informat, destins, cultivat. Sper ca veti lua pozitie fata de cele intimplate, IN CAZ CONTRAR, cel putin, la rubrica Sport, veti avea doar vizitatori asemenea lor... IN NICIUN CAZ NU POT SA-I NUMESC OAMENI. A propos: de ce i se acorda o atat de mare atentie echipei Farul? Este Barca, Manchester United, Inter, si eu nu stiu? Dragilor, am avut C.M. de Gimnastica, zilele acestea, dar voi ne intoxicati cu Farul, Viitorul, Sageata... Va rog incercati sa ne transmiteti si altceva, se intampla atatea in sportul romanesc si mondial, dar, din nefericire, "de la sublim la ridicol nu e dacat un pas". Succes in tot ceea ce faceti! Astept raspuns!

SUPORTER FARIST
12 octombrie 2011
FELICITARI PENTRU ARTICOL

Ca si suporter al alb-albastrilor, nu pot decat sa fiu mandru de cele mentionate la nr.1, si sa-mi fie rusine de atitudinea imorala a colegilor mei. Ma bucur ca mai sunt si oameni cu "caracter, bun simt si respect pt. slove". Tine-o tot asa, impreuna vom face treaba buna. Fie ca intr-o buna zi sa ne aducem copiii pe stadion, in siguranta si fara vata indesata in urechi< spre a nu auzi cele graite acolo>!

DEZGUSTAT DE VIATA
12 octombrie 2011
CULTURA, FRATE, NU HULIGANISM

Nu pot sa cred, frate, k citesc astfel de opinii, pe site.Chiar si cultura... Ura..... Ma scarbise rau de tot comentariile de ieri...Si-asa eram eu dezgustat de viata...Unde ati fost, ma, pana acum? Facem o peluza,in care sa ne comportam normal pe stadion? Lasati mail- ul cei ce doriti asta

suporter
12 octombrie 2011
farul

ceea ce se intampla pe acest blog nu denota decat un singur lucru: cei care pozeaza acum in suporteri ai farului nu sunt decat niste derbedei fara minte, huligani care isi refuleaza mizeriile din viata pe stadion sau pe acest site. desi tin cu farul nu mai merg de mult timp la stadion. in primul rand pentru mizeria din tribune (si aici ma refer la oameni) si jocul dezastruos al echipei. trebuie sa ne civilizam

tavi
12 octombrie 2011
...

da da da o vrem pe Lapusan!!!!! nr. 1 are dreptate... cultura, educatie, nu derbedeii din galeria Farului care scriu prostii pe siteuri.

SUPOTER FARUL
12 octombrie 2011
FARUL

Si eu am refuzat sa mai merg la meciurile Farului, din cauza aceleeasi mizerii- UMANE. Intr - adevar,derbedei sunt destuli.

SOLIDARITATE
12 octombrie 2011
umilinta presei

De ce suporterii ne aduc fel de fel de jigniri, iar, noi, ca jurnalisti, nu avem voie sa ne exprimam? Pentru unii, asata inseamna DEMOCRATIE! RUSINICA

DoaR*FaruL
12 octombrie 2011
Bravo ma...

Hai sa dam vina pe "huliganii de pe stadioane".chiar daca ei sunt singurii dispusi sa faca mii de km pentru echipa cu care "tineti si voi".chiar daca ei sunt dispusi sa riste amenzi si batai doar ca sa fie acolo.sa nu mearga echipa lor singura niciodata.mai taceti draq, filozofii curului.nu va aduceti copii la stadion sa nu cumva sa invete injuraturi.lasa sa le auda la scoala intra 2a ca e mai frumos.

suporter civilizat
12 octombrie 2011
pentru nesimtitul de mai sus

voi nu sunteti suporteri, iubitori de fotba, nici macar nu va pasa de echipa asta. voi sunteti doar pusi pe scandaluri, injuraturi si folositi stadionul ca pretext pentru a va descarca. e rusinos.si sa nu te arda pe tine grija ce face copilul meu la scoala. nu il aduc pe stadion pentru ca sunt huligani agresivi si prosti ca tine, care nu stie sa injure. nu mai pot eu ca mergi tu mii de kilometri, daca mergi, pentru ca tu te duci acolo, asemenea altor maimute ca tine, doar pentru a face scandal si a injura. oricum, sa stiti si voi, echipei farul ii e jena cu suporteri ca tine, care nu fac decat sa-i lipeasca eticheta de club bananier cu suporteri-cimpanzei.

DoaR*FaruL
12 octombrie 2011
Vai de mama ta

Sti tu de ce mergem noi la stadion ma distrusule?Si pt faptul ca nu ne lasam calcati in picioare cum o faceti voi...gata ca injuram si ne batem.Ai tu idee de cate ori mi-am dat si ultimul ban din buzunar si de cate ori mam imprumutat ca sa merg prin deplasari.si multi altii care sunt ca mine.Dar nu...totul e clar de la televizor nu?Nu o sa intelegeti niciodata ce inseamna viata noastra defapt.va dati si voi cu parerea dupa ce vedeti o stire sau cititi un text de cacat.Numai bine!

28 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7022 secunde