23-26 mai 2013, CARPODROM INTERNAȚIONAL CORBU

Câștigătorii CUPEI "RIG" la crap, ediția a XIII-a

219
Câștigătorii CUPEI
Duminică, a avut loc festivitatea de premiere a câștigătorilor ediției a XIII-a a Cupei "RIG" la crap, competiție de pescuit sportiv desfășurată pe Lacul Corbu, în perioada 23-26 mai. A fost o competiție foarte strânsă, cu pescari cu foarte multă experiență, care și-au demonstrat îndemânarea și priceperea în pescuitul sportiv la crap. 

Premiile au fost acordate în cadrul festivității de premiere care a avut loc la terasa Hotelului Central din Mamaia și înmânate de Florin Cârstocea, un împătimit al pescuitului și organizatorul acestei competiții. 

Premiile acordate au fost în valoare de 11.000 euro. Iată câștigătorii: locul 1 - 5.000 euro, Club Carping din București, cu echipa formată din Gabi Tomulescu, Ciprian Dochiță și Cristian Vitan (cantitate totală capturată de 727.39 kg); locul II - 3.000 euro, Club Energy Carp din Brașov, cu echipa formată din Ștefan Fâșie, Felix Roman și Liviu Stanciu (cantitate totală capturată de 572.92 kg); locul III - 2.000 euro - Club Energy Carp, cu echipa formată din Vali Mârțoiu, Ionel Ghelașe și Lucian Văduva (cantitate totală capturată de 449.46 kg). 

Echipa Tormancris (în componență: Cristian Toroipan, Cristi Rudeanu și Manuel Chejnoiu) a reușit cea mai mare captură, de 14.19 kg, care a fost premiată cu 1.000 euro. 

Clasamentul general și alte informații despre competițiile de pe acest carpodrom le puteți găsi pe www.crapimari.ro și facebook - Corbu Lake. 

Următoarea competiție din calendarul competițional de la Lacul Corbu este Campionatul Național, care va avea loc în perioada 20-23 iunie. La toate competițiile sunt așteptați și spectatori! Pe parcursul desfășurării calendarului competițional de la Lacul Corbu, vom reveni cu amănunte. Fir întins!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2912 secunde