Cătălina Ponor, la Gala "Zece pentru România"

325
Gimnasta constănțeană Cătă-lina Ponor (ex-CSS 1 - Farul, acum la Dinamo) este nominalizată la secțiunea Sportivi a proiectului "Zece pentru România". Alături de campioana olimpică de la JO Atena 2004, mai figurează Cristian Chivu, Marian Drăgulescu, Dorinel Munteanu, Adrian Mutu și, în premieră, Lucian Bute, Nicolae Dică, Dorin Goian, Bogdan Lobonț și Bănel Nicoliță.
La ediția de acum doi ani (în 2006, nu a existat secțiunea Sportivi), Ponor s-a clasat pe locul patru, iar un alt constănțean, tenismanul Andrei Pavel, s-a situat pe poziția a șaptea.
Gala "Zece pentru România" se va desfășura, mâine, la Ateneul Român din București. Invitatul special al evenimentului este Henry Kissinger, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, fost secretar de stat al SUA.
v v v
Cătălina Ponor a declarat, ieri, pentru agenția NewsIn, că se retrage din activitatea competițională din motive de sănătate.
"Astăzi (n.r. - miercuri), am anunțat Federația Română de Gimnastică despre decizia mea de a mă retrage. Sunt motive medicale și nu vreau să îmi asum niciun risc. Am vorbit cu președintele Adrian Stoica, federația știe despre această decizie. Acum, mă gândesc la facultate și vreau să-mi petrec Sărbătorile alături de familie", a explicat gimnasta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.14 secunde