Campanie umanitară "Înger pentru o zi"

Cătălina Ponor participă la o strângere de fonduri pentru Sanatoriul din Techirghiol

447
Tripla campioană olimpică de la Atena Cătălina Ponor s-a alăturat cu bucurie unei acțiuni umanitare inițiate de Asociația Pro Democrația - club Constanța de strângere de fonduri pentru Sanatoriul de Recuperare Neuropsihomotorie Techirghiol. Timp de două zile, grupul gimnastei colindă diverse instituții
și firme constănțene, prima pe listă fiind, vineri, Direcția pentru Sport
a județului Constanța.

Acțiunea a fost denumită suges-tiv "Înger pentru o zi", iar toți banii strânși, în urma colindărilor de vineri și sâmbătă, vor fi transformați în diferite obiecte de lenjerie și ustensile necesare Sanatoriului, care vor fi donate duminică, 23 decembrie.
Alături de Cătălina Ponor, la acțiune participă două foste colege de-ale sale de la gimnastică, Georgiana Gică și Georgiana Grigore, reprezentanți ai Pro Democrația, dar și corala Seminarului Teologic "Dionisie Exiguul" Constanța.
Elena Frîncu, directorul executiv al DSJ Constanța, și echipa Direcției au rămas plăcut impresionați de prestația colindătorilor, care au primit 1.000 lei.
"În numele DSJ, vă mulțumesc pentru onoarea pe care ne-ați făcut-o. Misiunea pe care v-ați asumat-o este una de mare noblețe. Vă felicităm. Dovediți că tinerii au mult suflet. Mă bucur că ați luat exemplul sportivilor, care știu să dăruiască", le-a spus Elena Frîncu oaspeților care i-au călcat vineri pragul.
"Sărbătorile trebuie să ne sensibilizeze și să ne facă să fim mai buni. Am considerat că, prin această acțiune, putem să-i ajutăm pe bolnavii de la Techirghiol. Acțiunile noastre vor continua", a declarat și Ramona Oană, președintele Asociației Pro Democrația - club Constanța.

Cu sufletul deschis
Această acțiune reprezintă foarte mult pentru mine, de aceea am și acceptat, cu sufletul deschis. Îmi doresc ca oamenii bolnavi de la Techirghiol să reușească să se recupereze, iar suferința lor să fie alinată puțin de ceea ce le vom duce noi
Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică la Atena

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.89 secunde