Licitație la Balul Natației

Câte mii de euro costă un amical cu Simona Halep

94
Câte mii de euro costă un amical cu Simona Halep - meciul-1416507109.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu câteva zile, în cadrul licitației organizate la Balul Natației, meciul cu Simona Halep și Ilie Năstase a fost cumpărat cu 5.000 de euro, însă licitația a rămas deschisă.

"A fost o seară excelentă pentru natația românească, balul a fost o reușită, după părerea mea. Suma totală obținută în urma licitației a fost de aproximativ 22.000 de euro. Meciul cu Simona Halep și Ilie Năstase a fost câștigat de reprezentanții firmei Brenntag, pentru suma de 5.000 de euro. Iar la finalul balului, am fost anunțați că licitația va rămâne deschisă, reprezentanții firmei dorind în schimbul sumei menționate doar să asiste din tribune. A fost o surpriză plăcută pentru noi; drept urmare, licitația pentru meciul cu Simona Halep și Ilie Năstase rămâne deschisă", a spus președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, Camelia Potec, citată de Mediafax.

La licitație, fosta gimnastă Nadia Comăneci a achiziționat un tablou al Cameliei Potec, realizat de artistul Bogdan Olteanu, pictat cu o pulbere aurită, pentru suma de 6.000 de euro.

La prima ediție a Balului Natației, au participat foști sportivi, precum Ion Țiriac, Gabriela Szabo, Elisabeta Lipă, Mihai Leu sau Andreea Răducan. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.893 secunde