Lucian Pârvu se întoarce la Craiova cu gânduri de revanșă

Concurs "Cățelul" vrea să muște din oltenii săi

484

Articole de la același autor

Meciul cu Universitatea Craiova îi dă o mare dorință de victorie și de gol "rechinului" Lucian Pârvu, oltean de origine. "Cățelul" vrea să-i demonstreze echipei din Bănie că s-a descotorosit prea ușor de el.Achiziționat în intersezon de Farul, Lucian Pârvu are o mare dorință de revanșă la meciul cu Universitatea Craiova, de sâmbătă, din etapa a 3-a a Ligii 1, care se va desfășura pe Stadionul "Extensiv", fără spectatori.
"Am o motivație în plus la această partidă. Vreau să învingem, iar eu să dau gol, prin care să-i demonstrez Universității că a greșit față de mine. Vom avea însă un meci destul de greu, întrucât Craiova evoluează bine acasă. Se joacă la ora 18, astfel că va fi și cald", a declarat Pârvu, pentru "Cuget Liber".
Lucian se află la primul joc împotriva Universității. Când a evoluat la Gloria Bistrița, sezonul trecut, a existat o clauză în contractul de împrumut prin care "Cățelul" să nu joace în meciurile directe.
Pârvu a debutat la Farul în meciul cu Rapidul și spune că și-a revenit după problemele pe care le-a avut în stagiul din Germania, ieri înscriind de două ori pentru Farul II, prin șuturi frumoase.
"Începusem bine pregătirea, dar, în Germania, înaintea partidei cu Lokeren, m-am accidentat, întâmpinând probleme sciatice, ceea ce m-a dat înapoi. Acum, mă simt bine", ne-a mai spus Lucian.
După ce patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a declarat că meciul cu Farul va fi floare la ureche pentru juveți, "rechinii" le transmit craiovenilor că vorbele nu fac doi bani și să dovedească pe teren că sunt atât de buni.
"Meciul se joacă, nu se poate ști câștigătoarea dinainte, cum zic oltenii. Va fi un meci greu pentru ambele echipe. Noi trebuie să uităm cât mai repede partida cu Rapidul și să încercăm să scoatem cât mai mult din meciul din Bănie, cum facem, de altfel, la fiecare partidă", ne-a spus mijlocașul dreapta Cosmin Băcilă.
"Eu aș vrea să vorbim mai puțin și să facem mai mult. Rămâne de văzut dacă ne va bate Craiova. Așa, și eu pot să spun că vom învinge cu 8-0. M-aș mulțumi însă și cu 1-0", a arătat și stoperul Ion Barbu.
"Mergem la Craiova să batem, dar, normal, și egalul e bun pentru noi. E un avantaj pentru noi faptul că oltenii se văd deja învingători. Noi suntem mai modești, ne vedem de joc și încercăm să câștigăm", a declarat portarul Adrian Vlas, autorul câtorva intervenții excelente cu Rapidul.

Mitchell se teme de Gerlem
Fundașul central al Universității, australianul Josh Mitchell, a declarat că brazilianul Farului, Gerlem, trebuie supravegheat cu atenție, Willi fiind foarte periculos.
"Constănțenii sunt o echipă precum Iașiul sau Bistrița. Joacă bine acasă, iar în deplasare fac joc de așteptare. Au jucători experimentați, în special în defensivă, dar și pe acel brazilian, Gerlem, la care trebuie să fim foarte atenți. Noi ne concentrăm să câștigăm, deoarece trebuie să ne realizăm obiectivul stabilit. Trebuie să ne clasăm în primele șase echipe", a spus Mitchell.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8879 secunde