Caz rar în fotbalul românesc. CFR își dă în judecată propriul jucător și îi cere banii înapoi

198
Caz rar în fotbalul românesc. CFR își dă în judecată propriul jucător și îi cere banii înapoi - ion-1628251481.jpg

Articole de la același autor

Se întâmplă des în fotbalul din România ca jucătorii să-și acționeze cluburile la instanțele sportive, în special pe motiv de neplată a salariilor. Însă, a apărut recent și un caz în care clubul intenționează să se adreseze comisiilor, împotriva unui jucător pe care îl are sub contract. Prosport a aflat că oficialii CFR-ului pregătesc un dosar împotriva lui Alexandru Ioniță.

Clujenii sunt extrem de supărați pe fotbalistul suspendat un an pentru dopaj. Chiar dacă acesta a luat legătura cu Șumudică, pentru a se întoarce la CFR, oficialii vor doar să-și recupereze banii. Concret, clubul se va adresa comisiilor și va cere ca Alex Ioniță să înapoieze salariile primite de la CFR, în perioada când acesta nu a evoluat pentru campioană. Ardelenii vor cere ca fotbalistul să achite și o parte din suma cu care a fost transferat de la Astra și vor încerca să demonstreze că acesta a adus prejudicii clubului.

Asta pentru că CFR susține că negocia cu echipa din Giurgiu întoarcerea sa la Astra, în momentul în care Ioniță a fost surprins folosind tehnici considerate ilegale de către Agenția Națională Anti-Doping. Se pare că Astra putea să-l răscumpere, conform înțelegerii din 2018.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7086 secunde