Caz unic în Spania! Un suporter al lui Atletico Madrid a dat în judecată UEFA și un arbitru

131
Caz unic în Spania! Un suporter al lui Atletico Madrid a dat în judecată UEFA și un arbitru - sergio54788200-1480146550.jpg

Articole recomandate

Un suporter-cotizant (socio) al clubului spaniol Atletico Madrid a dat în judecată UEFA și pe arbitrul Mark Clattenburg pentru că a validat golul marcat de Sergio Ramos în finala Ligii Campionilor, din poziție de ofsaid. 


Sergio Ramos a deschis scorul în finala Ligii Campionilor, disputată la Milano, între Real Madrid și Atletico Madrid, câștigată de formația lui Zinedine Zidane la loviturile de departajare, iar arbitrul englez Mark Clattenburg a validat golul, în ciuda faptului că Ramos se afla în poziție de ofsaid. Yannick Carrasco a egalat, iar meciul s-a decis la penalty-uri, scrie Mediafax.

Conform informațiilor oferite de Marca, Jose Antonio Campon i-a reclamat unui tribunal din Madrid pe Clattenburg și cei de la UEFA, cerându-și cei 160 de euro, bani plătiți pe bilet, înapoi. Mai mult, suporterul lui Atletico cere daune în valoare de 1.600 de euro pentru "trauma suferită din cauza golului".

Jose Antonio Campon spune că i-a acționat în judecată pe cei de la UEFA pentru că "nu au făcut tot posibilul să se asigure că arbitrajul va fi corect și imparțial și au în cadru persoane care nu pot oferi ceea ce se cere de la ei (n.r. - arbitrul Mark Clattenburg)".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0653 secunde