Ce adversari vor avea "stejarii" la turneul World Rugby Nations Cup

183
Ce adversari  vor avea

Articole de la același autor

Cea de-a IX-a ediție a turneului World Rugby Nations Cup (WRNC) va avea loc, în luna iunie, în Complexul Național "Arcul de Triumf" din București. 


Potrivit președintelui Federației Române de Rugby, Haralambie Dumitraș, la competiție urmează să participe șase formații - Argentina Jaguars, Italia A, Uruguay, Namibia, România și încă o selecționată a unei țări europene, care se va stabili în funcție de clasamentul Rugby Europe din acest sezon. 


"Este un bun prilej pentru jucători să progreseze, să capete experiență. Bineînțeles că ne dorim să câștigăm turneul, dar vom vedea la lucru și jucători tineri, pentru că urmează meciurile-test din toamnă. Pentru noi sunt importante în special două partide, cu Uruguay și Namibia, pentru că vor conta în clasamentul mondial", a declarat Haralambie Dumitraș, citat de Agerpres. 


În ceea ce privește partidele din toamnă, președintele FRR a precizat că la Bucu-rești vom vedea trei naționale puternice: meciurile cu Japonia și Fiji sunt confirmate, iar cea de-a treia națională care va sosi în România se va stabili la Congresul World Rugby din luna aprilie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6392 secunde