Ce jucători ai Academiei Hagi l-au impresionat pe Ovidiu Stângă

957
Ce jucători ai Academiei Hagi l-au impresionat pe Ovidiu Stângă - bogdantiru-1317758497.jpg

Naționala de fotbal U19 a României va participa, săptămâna aceasta, în Suedia, la primul tur de calificare al Campionatului European, ediția 2011-2012. Selecționerul Ovidiu Stîngă a convocat pentru această acțiune cinci jucători de la Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi": Alexandru Buzbuchi, Cristian Gavra, George Șerban, Ionuț Puțanu și Bogdan Țîru.
Dacă Buzbuchi și Gavra (ambii născuți în 1993) sunt chemați constant la națională, în schimb, Șerban, Puțanu și Țîru sunt prezențe relativ noi sub tricolor. Cei trei fotbaliști sunt născuți în 1994 și au atras atenția tehnicienilor după prestațiile foarte bune pe care le-au avut la turneul internațional "Talent Cup" U17, de la Constanța, câștigat de Academia Hagi.
Conform site-ului Academiei Hagi, în primul tur de calificare al CE Under 19, România va avea ca adversare, pe 6, 8 și 11 octom-brie, naționalele Suediei, Italiei și Azerbaidjanului. Primele două echipe și cea mai bună dintre formațiile de pe locul 3 din cele 12 grupe se vor califica în Turul de Elită, unde Anglia, Franța și Spania sunt calificate din oficiu. Vor fi alcătuite, apoi, șapte grupe a câte patru echipe, cele șapte naționale care vor încheia Turul de Elită pe locul întâi urmând să se califice la turneul final din Estonia.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2847 secunde