Cea mai tare competiție de streetball, la Sala Sporturilor

953
Cea mai tare competiție de streetball, la Sala Sporturilor - streetballconferinta-1432573451.jpg

Articole de la același autor

În week-end, la Sala Sporturilor, elevii constănțeni sunt invitați să-și arate îndemânarea la prima ediție a competiției Constanța StreetPlay Schools Battle, cel mai nou concurs de streetball între licee și școli gimnaziale. Streetball-ul este o variantă modernă a baschetului, care se joacă pe jumătate de teren, cu doar trei jucători în fiecare echipă. Concursul se adresează tuturor școlilor gimnaziale și liceelor, din județ. 


Ieri, în cadrul unei conferințe de presă premergătoare evenimentului, organizatorii au anunțat că se așteaptă la un minim de 60 de echipe înscrise. Deși astăzi ar fi trebuit să fie ultima zi de înscrieri, organizatorii au decis să mai prelungească termenul, astfel că doritorii se mai pot înscrie până joi. Echipele trebuie să fie alcătuite din patru jucători (trei pe teren, plus o rezervă), iar cu toții să fie din aceeași instituție de învățământ. De asemenea, numele echipei trebuie să conțină titulatura ori o parte a titulaturii școlii sau liceului. Meciurile se vor desfășura pe categorii de vârstă, masculin și feminin. 


"Ne bucurăm foarte mult, sprijinim astfel de evenimente, pentru că ne propunem să avem o bază de selecție formată în principal din acești tineri, pe care să îi ducem către baschetul de performanță și, deși în momentul de față ne lipsește o echipă de seniori care să reprezinte orașul Constanța, să sperăm că prin astfel de evenimente vom ajunge din nou în Liga Națională", a declarat Bogdan Ivanovici, președintele Asociației Județene de Baschet Constanța. Competiția este organizată de Asociația Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Inspectoratul Școlar Județean și Asociația Județeană de Baschet.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3526 secunde