"Cneazul" Pavel a anunțat lotul de Cupa Davis al României pentru meciul cu Argentina

Cei patru "magnifici" pentru Buenos Aires

594
Căpitanul nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Andrei Pavel, a anunțat, ieri, numele jucătorilor convocați pentru partida cu Argentina, din primul tur al Grupei Mondiale, programată, în perioada 4-6 martie, la Buenos Aires, pe zgură.
Pentru meciurile de simplu, titular incontestabil este Victor Hănescu (nr. 57 ATP), iar pentru cel de-al doilea post, "Cneazul" va avea de ales între Victor Crivoi (nr. 181 ATP) și Adrian Ungur (nr. 195 ATP). La dublu, cel mai în formă jucător român al momentului, constănțeanul Horia Tecău (nr. 20 ATP Double), va juca, cel mai probabil, alături de Hănescu, dar schimbări pot interveni, în funcție de modul în care vor decurge ostilitățile.
Cei patru tenismeni au format și echipa din toamna trecută, când România a învins Ecuadorul, la București, în barajul de promovare în Grupa Mondială a Cupei Davis.
Reprezentativa Argentinei va fi formată din David Nalban-dian (nr. 19 ATP), Juan Monaco (nr. 30 ATP), Juan Ignacio Chela (nr. 31 ATP) și Eduar-do Schwank (nr. 104 ATP).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Constanța face legea la Sala Sporturilor
Pagina a fost generata in 1.1254 secunde