Cel puțin pentru moment Ion Crăciun rămâne pe banca HCM-ului

483
Cel puțin pentru moment Ion Crăciun rămâne pe banca HCM-ului - ioncraciun10-1319225490.jpg
Antrenorul secund al echipei HCM Constanța, Eden Hairi, a declarat, vineri, pentru "Cuget Liber", că antrenorul principal demisionar Ion Crăciun va fi, în continuare, pe banca tehnică a campioanei României la handbal masculin.
"Ion Crăciun rămâne, deocamdată, antrenorul principal al echipei, fiindcă demisia sa nu a fost acceptată de Consiliul de Administrație. Nu știu însă ce va fi în continuare, asta rămâne de văzut. Cert este că decizia CA este un lucru benefic pentru echipă, fiindcă asigură continuitate pe banca tehnică. Schimbarea antrenorului nu este indicată în asemenea momente, când echipa este angrenată în bătăliile din campionat și, mai mult, când are de disputat meciuri în Liga Campionilor", a spus Hairi.
Secundul HCM-ului îl apreciază foarte mult pe Ion Crăciun, în special pentru devotamentul manifestat, ani de-a rândul, față de campioana României.
"Ce poți să spui despre un om care a slujit, ani de-a rândul, HCM Constanța? Este un om muncitor, sufletist. Sigur că s-a supărat, e normal, și-a dorit să facă o echipă performantă pentru Liga Campionilor, în condițiile în care misiunea în competițiile interne este evident mai ușoară. Gestul său de a-și da demisia din funcția de antrenor principal este unul de onoare. Așa trebuie să facă un antrenor cu coloană vertebrală, care își asumă responsabilitatea rezultatelor", a spus Hairi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1421 secunde