Antrenorul Farului, Marian Pană:

"Cernea spune minciuni!"

1385
11

Remiza suspectă cu FC Snagov și declarațiile incendiare ce au urmat, făcute atât de conducerea clubului, cât și de unii dintre jucători, au generat o stare de tensiune la FC Farul.

Antrenorul principal al Farului, Marian Pană, a susținut, ieri, că declarațiile portarului Cornel Cernea, care și-a reziliat contractul cu gruparea constănțeană, sunt minciuni.
"Declarațiile lui Cernea sunt minciuni! El a vrut să pozeze în salvatorul jucătorilor. Se pare că are o problemă personală cu mine!", a spus Pană.
Tehnicianul "marinarilor" a menționat că, în prezent, nu se mai contează pe cei patru jucători care au fost trimiși la echipa de juniori.
"Celor patru li s-a propus rezi-lierea contractului. Unii au acceptat, alții nu. În orice caz, în momentul de față, noi nu mai contăm pe serviciile lor, chiar dacă absența lor va conta în echipa Farului", a explicat Pană.
Ieri, portarul Cernea a declarat, pentru "Cuget Liber", că și-a reziliat contractul de comun acord cu conducerea clubului. Decizia vine, pe de o parte, în urma acuzațiilor de blat de la meciul dintre FC Farul și FC Snagov, și, pe de altă parte, în urma trimiterii jucătorului la echipa de juniori.


Vor șase puncte în ultimele două meciuri
O nouă misiune importantă urmează pentru FC Farul: meciul de la Mangalia, contra Callatisului, echipă care se află într-o situație delicată și care cu siguranță va forța obținerea celor trei puncte.
Deși oaspeții se găsesc într-o situație mult mai bună în clasament, remiza cu FC Snagov și tot tărăboiul care s-a creat ulterior au creat un climat nefavorabil în tabăra "marinarilor". Însă aceste aspecte trebuie lăsate deoparte, fiindcă urmează un nou meci dificil.
Antrenorul Marian Pană a declarat, ieri, că cel mai important lucru este victoria în această deplasare: "Mergem hotărâți să câștigăm! Atmosfera în vestiar este bună. Sper ca fanii să fie alături de noi. Avem nevoie foarte mare de toate cele șase puncte în ultimele două jocuri din acest tur de campionat".
Partida Callatis Mangalia - FC Farul este programată a se desfășura duminică, de la ora 13, în cadrul etapei a XIV-a a Ligii a
II-a, Seria I.



Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Mucea
17 noiembrie 2011
Huooo

Ce ghertoi imputit

bebe
17 noiembrie 2011
farul

mariane !!!!! pe ce lume traiesti???pana acum cateva zile contai pe ei si acum gata nu mai sunt buni? eu nu vreau sa spun nimic de rau dar ai grija ce faci cu echipa asta ca s-ar putea sa pleci dupa cernea.

capitanul
18 noiembrie 2011
fraieri

"Mergem hotărâți să câștigăm! Atmosfera în vestiar este bună"- aceasta este declaratia lui Pana. Oare este buna dupa atata scandal...Nu cred! Iar cu venitul la stadion, ramane devazut! Nu este problema cu bani sau atmosfera de afara, mie i-mi place sa vad un maeci de fotbal - nu balet

Erik
18 noiembrie 2011
Atmosfera buna!!!!

Vedem noi cat de buna este dupa meciul de la Mangalia.Duminica o sa vedem noi daca cei 4 sau cel putin 2 dintre ei conteaza sau nu pentru Farul.Cand declari ca te duci sa castigi dar tu nu ai portar nu ai fundasi centrali si un singur atacant( vai de el), si te duci sa joci cu improvizatii,ramane de vazut cine va castiga,sa nu auzim luni ca nu mai contam pe serviciile tale mai Pana mai.

ttt
18 noiembrie 2011
Farul

ptr ca Farul avea un parcurs bunicel, lucrurile trebuiau sa fie schimbate. cum? fa scandal, baga cativa la inaintare si cum lotul e slabut oricum rezultatul e sigur. pleaca jucatorii cu experienta si raman cei vai de mama lor. Chici cine l-a promovat si l-a adus pe cernea si cu ce echipa de ...viitor lucreaza?

gigi
18 noiembrie 2011
mincinosuleeeeee

minte oare???nu jegosule chiar asa afost.....nenorocitule!!!!!!

blaziny
18 noiembrie 2011
marian pana este un antrenor bun!

eu nu stiu ce aveti cu shau...el cu acest lot vad ca face treaba si echipa lupta la fiecare meci! daca Marian ramane si la anu o sa promovam!

blue shark
18 noiembrie 2011
@blaziny

Bai B, esti sanatos tu stii ce spui. asta e antrenor? Hal de antrenor, Constanta are cel putin 3 antrenori mai tari ca asta, dar nu sunt bagati in seama. de asta Farul e unde e, au venit toti mercenarii sa dea lovitura la Farul. Farul e al Constantei nu al mercenarilor, vrem constanteni in echipa, copii crescuti aici.

fost colaborator
18 noiembrie 2011
un nenorocit

un jeg de om esti, sper ca o sa primesti ce meriti intr-o zi......o curva ,caracter zero

constantean
18 noiembrie 2011
sa-ti fie rusine pana

nea mariane daca la obositi astia din mangalia nu castigi fara astia 4 pe care i-ai lucrat ca sa-i dai afara,pleca si tu ca dupa cat ne-ai facut echipa de ras si ai eliminat toti constantenii fara motiv...pleaca si lasa-ne...ce ai bagat la pariuri?cred ca la cat esti de nebun ai pus ca bati cu 5-0...macar sa nu luam multe sa ne facem de ras in fata celor din satucul mangalia...stefan,posteuca si ciobanu capul sus...suporterii sunt cu voi....oricum pana,fara posteuca si stefan o sa iei gol la fiecare atac al satenilor si fara ciobanu...patulea nu o sa mai primeasca o pasa...forzza farul!

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4933 secunde