CFR Cluj - Celtic 2-0! Campionii României s-au calificat în șaisprezecimile Europa League

138
CFR Cluj - Celtic 2-0! Campionii României s-au calificat în șaisprezecimile Europa League - cfr-1576183622.jpg

Articole recomandate

CFR Cluj s-a calificat în șaisprezecimile de finală ale Europa League, joi seara, după ce a învins formația scoțiană Celtic Glasgow, scor 2-0, în ultima rundă din grupa E. Campioana României a încheiat grupa pe locul secund, cu 12 puncte.


CFR Cluj a deschis scorul în minutul 48, prin fundașul central Andrei Burcă, care a reluat cu capul, din interiorul careului, în urma unei lovituri de colț executată de Ciprian Deac. În minutul 70, ardelenii au dus scorul la 2-0, după reușita mijlocașului Damjan Djokovic. Croatul a primit de la Ciprian Deac și l-a învins pe portarul lui Celtic.


După victoria în fața campioanei Scoției, CFR Cluj a stabilit un record de puncte în Europa League pentru echipele românești, bifând 12 puncte. Recordul era deținut de FCSB, care a strâns, în 2012, 11 puncte într-o grupă cu Stuttgart, FC Copenhaga și FK Molde, scrie digisport.ro.


Tot echipa din Gruia deține și recordul de puncte în Champions League pentru o echipă din România. În sezonul 2012-2013, ardelenii au bifat 10 puncte în grupa cu Manchester United, Galatasaray și Braga, depășind astfel recordul Unirii Urziceni, echipă antrenată atunci tot de Dan Petrescu. Ialomițenii au strâns 8 puncte în Grupa G a sezonului 2009-2010, cu Sevilla, Stuttgart și Rangers.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1658 secunde