CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Europa League!

64
CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Europa League! - 7488167mediafaxfotodanhoriatauta-1534450915.jpg
CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Europa League la fotbal, după ce a învins-o cu 5-0 (2-0) pe FC Alașkert, campioana Armeniei, în meciul disputat joi, pe stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, în manșa a doua a turului al treilea preliminar al competiției.

În fața unui adversar extrem de modest, golurile au fost înscrise de Juan Culio, în minutul 19, din penalty, Billel Omrani, în min. 45+1 și 62, Ovidiu Hoban (58) și Sebastian Mailat (90+1). CFR a obținut astfel cea mai clară victorie din istoria participărilor sale în cupele europene.

În condițiile în care CFR s-a impus în tur cu 2-0, antrenorul Antonio Conceicao a menajat mai mulți jucători în această partidă.

După un prim sfert de oră foarte plicticos, Omrani a obținut un penalty în urma mingi primite de la Țucudean, autorul celor două goluri din tur. Lovitura de la 11 metri a fost transformată cu siguranță de Culio în minutul 19.

CFR a avut o ocazie uriașă în min. 30, când Cancarevic a respins de pe linia porții la șutul lui Djokovic, servit de Țucudean.

Alașkert nu a reușit să creeze pericol mult timp după golul primit, portarul Vâtcă neavând emoții la șutul lui Edigarian (33). Totuși, Vâtcă a fost pus la încercare la șutul aceluiași Edigarian, fază la care s-a accidentat (42).

Omrani a dublat avantajul gazdelor în minutul 45+1, cu un șut de la marginea careului, la care mingea a lovit întâi transversala.

În prima parte a reprizei a doua, Vâtcă s-a remarcat din nou (54). În general, în actul secund CFR a lăsat-o pe Alașkert să construiască, dar oaspeții au fost rareori periculoși și au fost vulnerabili la contraatacurile gazdelor.

Fără să forțeze, campioana României a punctat din nou, prin Hoban, cu capul, la un corner (58).

În min. 62, Omrani a reușit dubla, cu o lovitură de cap de la marginea careului mic, după centrarea lui Țucudean de pe dreapta.

Patru minute mai târziu, Țucudean nu a ajuns o minge centrată de Omrani. Mailat, intrat de puțin timp, nu a putut controla o minge trimisă de Țucudean (76).

Mailat a închis tabela din apropiere în primul minut de prelungire.

CFR va întâlni în play-off-ul competiției învingătoarea dintre Legia Varșovia și F91 Dudelange (Luxemburg). În manșa întâi din turul 3 preliminar, săptămâna trecută, Dudelange s-a impus surprinzător în deplasare cu 2-1.

În turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, CFR a fost eliminată de Malmo FF (Suedia), după 0-1 acasă și 1-1 în deplasare.

CFR Cluj - FC Alașkert 5-0 (2-0)

Au marcat: Juan Culio (19 - penalty), Billel Omrani (45+1, 62), Ovidiu Hoban (58), Sebastian Mailat (90+1)

Cluj-Napoca, Stadion "Dr. Constantin Rădulescu"

Europa League - Turul III preliminar (manșa a doua)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5977 secunde