Turneul final al CN de rugby juniori U17

CFR - Liceul Tehnologic "Gheorghe Duca", primul pas spre titlu

123
1
Rugbiștii de la CFR - Liceul Tehnologic "Gheorghe Duca" Constanța (antrenor, Radu Nicolae Mocanu) au debutat cu dreptul la turneul final al Campionatului Național de juniori Under 17, desfășurat la Complexul Sportiv "Ghencea" din București, după victoria de luni cu RCM UV Timișoara, scor 46-5. 

Astăzi, constănțenii se pregătesc de al doilea meci, cu CSS Tecuci, de la ora 18.15. Vineri, va urma al treilea meci cu ACS Flamingo, de la ora 17.00, finalele urmând să se dispute duminică. 

Iată lotul deplasat la București de CFR - Liceul Tehnologic "Gheorghe Duca": Cristian Mo-cofanu, Ovidiu Cojocaru, Andrei Damian, Radu Florin, Alexandru Moisuc, Robert Tănase, Andrei Ojica, Gabriel Cozma, Sebastian Agapie, Ionel Melinte, Adrian Ungureanu, Vlăduț Popa, Ciprian Grigoraș, Alexandru Vasiliu, Claudiu Trandafir, Ionuț Dobre, Remus Apostol, Paul Stoica, Rodion Călin, Valentin Cojocaru, Răzvan Căluț, Bogdan Stoian, Dan Barbu. 

Programul celorlalte meciuri de astăzi la turneul final: CS Arieșul Cluj - RCM Galați (ora 10.30), ACS Flamingo - RCM UV Timișoara (ora 17.00). 

Comentează știrea

Miruna
29 mai 2013
teodosie,lingandu l in fund pe mazare

Conducătorul Bisericii tomitane a făcut referire la cartierul pentru săraci, Henri Coandă, construit de primărie la periferia orașului. "Cartierul Henri Coandă pentru oameni sărmani este o Vasiliadă, este un exemplu pentru orice om, de orice credință, de orice nație", a mai spus ÎPS Teodosie. Sfântul Vasile cel Mare este serbat în religia ortodoxă în prima zi a anului, la 1 ianuarie, la data la care a trecut la cele veșnice. Citeste mai mult: adev.ro/mnequt

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Septembrie 2012
Stire din Sport : Sport și voie bună, la Cupa Millenium
Pagina a fost generata in 1.4641 secunde