Chico, gol pentru Farul în victoria cu Gyeongnam

628

Articole de la același autor

FC Farul a învins, ieri, în Cipru, într-un meci amical, cu scorul de 2-1, echipa
din Coreea de Sud FC Gyeongnam, clasată pe locul patru în campionatul din țara sa. Golurile "rechinilor" au fost marcate de Chico și Gerlem, iar în repriza secundă,
la scorul de 2-1, Vlas a apărat un penalty.
După jocul-școală de duminică, "rechinii" Farului au disputat ieri primul meci amical al stagiului din Cipru.
Confruntarea cu sud-coreenii de la FC Gyeongnam s-a desfășurat pe un teren situat la 30 de km distanță de locul de cantonament al Farului, Ayia Napa, într-un complex sportiv în care face antrenamente și Dinamo.
La capătul unei partide în care Farul a condus ostilitățile în prima repriză, iar după pauză pe teren a predominat echilibrul, constănțenii s-au impus cu 2-1 (2-0), dintre "rechini" înscriind portughezul Chico (aflat la primul meci amical și la primul gol pentru Farul), în minutul 5, și brazilianul Gerlem, în minutul 25.
Ambele reușite au avut la bază centrări de pe partea dreaptă. La primul gol, la serviciu a fost Voiculeț, Chico înscriind cu capul, iar pentru 2-0 a centrat Băcilă.
Intrată la cabine cu dezavantaj de două goluri, Gyeongnam a redus din diferență în minutul 48, iar în minutul 55 a fost la un pas de egalare, însă portarul Adi Vlas a apărat penalty-ul pe care tot el îl produsese.
Antrenorul Ion Marin nu i-a utilizat în meciul de ieri pe Todoran, Marx, E. Nanu, Fl. Lungu și D. Florea, toți acuzând diverse probleme medicale. De asemenea, nu a jucat nici Curcă, însă aceasta a fost decizia conducerii tehnice, pentru ca atât el, cât și Vlas să aibă meciuri întregi la activ.
Următorul meci amical al Farului se va disputa mâine, la Limassol, de la ora 16, cu AEL Limassol (Cipru, prima ligă, locul 10).

FC Farul - Gyeongnam 2-1 (2-0)
Pentru Farul au marcat Chico (min. 5) și Gerlem (min. 25)

FC Farul (repriza întâi): Vlas - Băcilă, Gheară, Barbu, L. Florea - Voiculeț, Pătrașcu, Gerlem, Gaston - Gosic, Chico

FC Farul (repriza a doua): Vlas - Jasic, Mala, Șchiopu, Maxim - Farmache, L. Mihai II, Ben Teekloh, M. Nae - Fl. Neaga, Gosic (min. 60, Chico)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.631 secunde