Accidentat în amicalul cu Unirea Slobozia

Chico revine miercuri la pregătirea Farului

1459
Chico revine miercuri la pregătirea Farului - 56ef7b5a3c214bece7a72d8b42352829.jpg
Golgeterul "marinarilor" a fost lovit puternic la piciorul drept, trebuind să părăsească terenul când mai erau cinci minute din repriza a doua. Staff-ul medical al Farului speră să-l refacă pe portughez pentru meciul de debut din retur.

Amicalul cu Unirea Slobozia a făcut o victimă de lux în tabăra Farului, tocmai golgeterul echipei, Chico. Potrivit medicului constănțenilor, Cristian Diaconu, atacantul de 28 de ani a suferit o contuzie puternică la maleola internă a piciorului drept și abia miercuri, 24 februarie, ar putea începe alergările.
"Chico a fost atacat de un adversar cu crampoanele prea sus. Din fericire, nu i-au fost afectate ligamentele, alegându-se cu o contuzie puternică și cu excoriație. A avut dureri mari, glezna i s-a umflat, dar acum începe să dea înapoi. Sperăm ca miercuri să-l scoatem la alergare și să poată evolua apoi în meciul cu Dunărea Giurgiu. În aceeași partidă cu Slobozia, Ninu a fost lovit deasupra genunchiului, leziune fără importanță însă", a declarat, pentru "Cuget Liber", Cristian Diaconu.
"Marinarii" au avut vineri un antrenament, de dimineață, iar sâmbătă, 20 februarie, de la ora 11, susțin ultimul amical al pregătirii de iarnă, cu CS Eforie (locul zece în seria secundă a Ligii a III-a). Meciul va avea două reprize de câte 45 de minute și se va juca pe terenul principal al Farului, doar o eventuală ploaie urmând a muta partida pe arena secundă.
La ședința de pregătire de vineri, ceva mai lejeră, ținând cont că s-a desfășurat între două meciuri, au participat, pe terenul doi, trei portari (Vlas, R. Sardescu, Vl. Neagu) și 23 de jucători de câmp (Mățel, Gugu, Ninu, Larie, Ignat, Tudorache, Gaston - Andrade, M. Soare, Gârlă, D. Prodan, Pantelie, B. Teekloh, B. Andone, Cristocea, Păcuraru, Pătrașcu, Henry, C. Matei, Mansur, A. Iovănescu - Doicaru, Fatai).
Vineri, a ajuns la Constanța și atacantul Marius Ene, după ce Astra a renunțat la transferarea sa. Vârful a fost chemat sâmbătă la meciul cu CS Eforie. Dintre cei trei jucători care au venit în probe, Gârlă, Gugu și Diouf Racine, antrenorul Ștefan Stoica a renunțat deja la senegelaz, care poate juca stoper sau mijlocaș la închidere și pe care tehnicianul l-a urmărit în amicalul Farul II - Oil Terminal 3-1, partidă în care Gârlă a arătat calități.
"Racine e puternic, dar rudimentar. Nu ne putea ajuta, în condițiile în care, în campionat, trebuie să punem accentul pe posesie și pe construcție. Tot cu ai noștri o să o scoatem la capăt", a declarat "Mourinho", pentru "Cuget Liber".
***
În meciul Farul - Unirea Slobozia 6-1, noutățile "marinarilor" au jucat cu numerele: Ninu - 2, Larie - 5, Ignat - 7, Doicaru - 9, Tudorache - 3, Henry - 20, Pantelie - 8, Pătrașcu - 23.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5967 secunde