Chivu, în cărți pentru naționala de tineret

106
Chivu, în cărți pentru naționala de tineret - chivu-1576670902.jpg

Articole recomandate

În Comitetul Executiv al FRF, desfășurat marți la Casa Fotbalului, pe ordinea de zi a fost și subiectul legat de nominalizarea selecționerului României U21. Marea surpriză venită din Ședința Tehnică a FRF, ținută cu o zi mai devreme, este Cristian Chivu, mai ales că existau șanse mari ca Adrian Mutu să fie nominalizat deja.

Cristian Chivu, 39 de ani, antrenează în prezent pe Inter U17

Alături de Chivu, pe lista scurtă a federalilor au rămas Edi Iordănescu, Adrian Mutu, Costel Enache și Florin Bratu.

Supriza este cu atât mai mare cu cât fostul căpitan al României s-a mutat cu familia în Italia și lăsa de înțeles că nu ar mai reveni în România, mai ales după ce Ionuț Lupescu a pierdut alegerile pentru funcția de președinte al FRF în favoarea lui Răzvan Burleanu.

"S-a discutat profilul viitorului selecționer pentru naționala de tineret, pentru ceea ce înseamnă continuitate și performanță. Mihai Stoichiță a venit și a prezentat aceste concluzii, urmând să luăm o decizie pe data de 14 ianuarie. Au fost mai multe nume care s-au menționat. Cei din Comisia Tehnică au avut posibilitatea de a menționa câte trei nume. În momentul de față este o listă chiar mai lungă. Adrian Mutu este unul dintre cei care a strâns un număr de voturi destul de semnificativ. Am avut o relație foarte, foarte bună cu Adrian Mutu. Așteptăm luna ianuarie, pe 14 ianuarie avem o ședință de Comitet Executiv. Și noi ne-am dorit să putem să avem un nume", a afirmat președintele Răzvan Burleanu la conferința de presă de după Comitetul Executiv.

Cristan Chivu, 39 de ani, se află în al doilea an ca antrenor la juniorii lui Inter Milano. În 2018-2019 a pregătit echipa U14, cu care a obținut și un trofeu, iar din acest sezon a promovat la Under 17. Fostul internațional român se află pe locul secund în Grupa B a campionatului U17 a Italiei din 14 participante. Echipa sa are 29 de puncte după 13 etape, în timp ce Atalanta este lider cu maximum de puncte, 33.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 18 Decembrie 2019
Stire din Sport : Hagi are încredere în Ianis
Marţi, 17 Decembrie 2019
Stire din Sport : Alibec vrea să joace în Spania
Marţi, 17 Decembrie 2019
Stire din Sport : Ofertă inedită pentru Mircea Lucescu
Pagina a fost generata in 0.8141 secunde