Chivu se retrage de la națională!

168

Articole recomandate

Căpitanul echipei naționale a României, Cristian Chivu, și-a anunțat retragerea din prima reprezentativă, decizie care intră în vigoare imediat, astfel că el nu va fi prezent la jocul oficial contra Bosniei-Herțegovina, pe stadionul Giulești-Valentin Stănescu din București, la 3 iunie, potrivit Mediafax.ro. Chivu și-a anunțat retragerea într-o scrisoare trimisă FRF.
Născut la 26 octombrie 1980, la Reșița, Cristi a apărat prima oară culorile reprezentativei cu aproape 12 ani în urmă, la 18 august 1999, cu ocazia jocului amical Cipru - România 2-2. Ultimul său joc în națională a fost tot un amical, Italia - România 1-1, la Klagenfurt, pe 17 noiembrie 2010.

De atunci, Chivu a strâns 75 de jocuri ca tricolor, înscriind trei goluri, cariera sa la echipa națională incluzând și participarea la două turnee finale ale Campionatului European, în 2000 și 2008.

"Federația Română de Fotbal, staff-ul tehnic al reprezentativei și, suntem convinși, toți suporterii naționalei îi mulțumesc lui Cristi pentru tot ceea ce a făcut în calitate de component al echipei reprezentative și de căpitan al acesteia, dorindu-i sănătate și succes atât ca jucător, cât și în perioada ce va veni după abandonarea carierei de fotbalist", se arată pe site-ul FRF.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6672 secunde