Naționalele de karate kumite inter-stiluri WKF

Cinci constănțeni, la ultimul test premergător Europenelor

354
Duminică, 23 noiembrie, la Co-vasna, se va desfășura Campionatul Național de karate kumite inter-stiluri WKF, competiție la care vor participa sportivi de la Federația Română de Karate Modern, de la toate stilurile de karate modern: Shotokan, Shito-Ryu, Wado-Ryu și Goju-Ryu. Concursul se adresează mini-cadeților (14-15 ani), cadeților (16-17 ani) și juniorilor (18-20 ani).
Cinci practicanți ai artelor marțiale din Constanța, legitimați la CS Marea Neagră, vor intra în focul luptei. Aceștia sunt Ioan Zal Gidu (14 ani, 45 kg), Nicolae Tudosoiu (14 ani, 63 kg), Alexandru Antonache (13 ani, 69 kg), Alexandru Neagu (16 ani, 60 kg) și Alin Nicolae Enache (17 ani, 65 kg).
"Acest Campionat Național este ultimul test înaintea Campionatului European de Karate din stilul Shotokan ESKU - European Shotokan Karate Union, care se va desfășura la Oradea, în perioada 6-7 decembrie. La Euro, sportivii noștri vor evolua în proba de kumite și sperăm ca acest campionat de la Covasna să fie foarte util, având în vedere faptul că vor participa doar sportivii medaliați la campionatele de stil, desfășurate în luna octombrie. Băieții sunt în formă și, dacă vor reuși să se mobilizeze și să fie atenți, pot să obțină rezultate foarte bune", a declarat președintele CS Marea Neagră, Florin Iordănoaia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7141 secunde