Cine sunt campionii Cupei "Sport Pentru Sănătate" la tenis de masă

503
1

Articole de la același autor

Asociația Sport Pentru Sănătate a organizat, timp de două zile, la Tomis Mall, Cupa "Sport Pentru Sănătate" la tenis de masă, competiție dedicată exclusiv amatorilor, ajunsă la cea de-a cincea ediție.


La eveniment, au participat 73 de concurenți, înscriși pe patru nivele de joc (amatori avansați - Liga Expert, amatori experimentați - Liga Master, amatori intermediari - Liga Challenge și amatori începători - Liga Starter), ce au oferit partide disputate, decise la mare luptă, care au câștigat, pe lângă premii (trofee, medalii, diplome, invitații și pachete de antrenamente la Pure Jatomis Fitness Tomis și la ACS Squash West Side), un timp de calitate alături de cei ce împărtășesc aceeași pasiune. Evenimentul face parte din programul "Alege să faci sport pentru sănătate!", ce a debutat pe 7 aprilie 2013, de Ziua Mondială a Sănătății, și a continuat cu zeci de acțiuni sportive de masă. 


"Am demarat acest proiect din dorința expresă de a convinge oamenii să renunțe la viața sedentară, să aleagă mișcarea, să facă sport pentru sănătate", a precizat Radu Dan Andrei, președinte și membru fondator al Asociației Sport Pentru Sănătate. La finalul unui adevărat "maraton" al tenisului de masă (peste 280 de partide disputate în cele două zile de concurs!), câștigători au fost toți cei care au ales să-și petreacă week-end-ul făcând sport pentru sănătate. La Liga Expert, pe primele trei poziții s-au clasat Ion Ioniță, Florin Solcan și Sorin Rosentzweig, la Liga Master, cei patru semifinaliști au fost Lucian Bercuci, Victor Belgun, Ionuț Musgociu și Florin Neag, Liga Challenge a fost câștigată de Liviu Flaut, în timp ce trofeul Ligii Starter i-a revenit lui Costel Dorofte. 
Următoarea ediție va avea loc în week-end-ul 18-19 aprilie, iar înscrierile se vor deschide pe 1 aprilie, când formularul de înregistrare în concurs va fi postat pe situl www.sportpentrusanatate.com.


Comentează știrea

rodica
25 martie 2015
cea mai cautata oferta de lucru a anului!

Cea mai cautata oferta de lucru a anului! Vrem sa extindem fenomenul care s-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7274 secunde