Cine sunt primii campioni ai turneului Junior Cup Mamaia Idu Mobexpert

170

Articole de la același autor

Perechea formată din jucătorul constănțean Sergiu Medeșan (Break Tenis Club) și Dmytro Yeremenko (Ucraina) a câștigat titlul la proba de dublu masculin a turneului Junior Cup Mamaia Idu Mobexpert. Cei doi au învins cuplul format din Edris Fetisleam și Ștefan Paloși, ambii de la CS Mamaia Idu, scor 6-4, 2-6, 11-9. 


Sâmbătă, vor avea loc meciurile din semifinalele probei de simplu mas-culin, unde Sergiu Medeșan, antrenat de George Vanghele, va juca îm-potriva favoritului principal, Ioan Vidan. 


Vineri, Ioan Vidan a câștigat meciul din sferturi cu Teodor Burduf, scor 6-3, 6-2, în timp ce Sergiu Medeșan l-a învins pe Cristian Andreescu, 7-5, 6-2. 


Cealaltă semifinală se va disputa între Edris Fetisleam, care a dispus de Rareș Mandu, scor 6-3, 6-1, și Filip Jianu, care în sferturi l-a învins pe constănțeanul Ștefan Paloși. 


La fete, Selma Cadâr (LPS) a acces în finală, după ce a învins-o pe Carmen Manu (LPS), scor 6-3, 6-2. Selma o va întâlni în meciul final pe Raluca Chivu (LPS), care a dispus de Alexandra Bragă, scor 6-1, 6-4. La dublu feminin, finala dintre perechile Ramona Chivu/Gabriela Davidescu și Oana Corneanu/Carmen Manu s-a jucat tot vineri, însă s-a terminat după închiderea ediției. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6345 secunde