Cine va prelua șefia DJST Constanța?

945
1

Ieșirea la pensie a Elenei Frîncu lasă vacant un post mult râvnit: cel de director executiv al DJST Con-stanța. Evident, toată lumea se întreabă cine îi va succede fostei vicecam-pioane mondiale la șefia Direcției.
Numele celui care va prelua comanda, cel puțin pentru perioada imediat următoare, va fi anunțat astăzi, în cadrul conferinței de presă pe care DJST o organizează la Complexul Sport din strada Cuza Vodă, cu începere de la ora 11.00. Cel mai probabil, atribuțiunile Elenei Frîncu vor fi preluate de Isabella Stan, director regional ANST pe regiunea sud-est, dar nu ar fi exclus să apară și alte variante.
"Vă mulțumesc, la finalul etapei profesionale ca funcționar public la DJST Constanța" este tematica întâlnirii cu jurnaliștii.
La eveniment, vor fi prezenți angajații Direcției cu atribuții de con-ducere și coordonare a departamentelor.



Comentează știrea

Antoniu
13 martie 2012
Mama, ce distractie...

O sa avem un circ colosal in urmatoarea perioada... Incepe lupta pentru putere la dstj.. Si, fara discutie, incompetentii de la pdl isi vor pune omul pentru a realiza deconturi importante ca doar de, vin alegerile... ce bine ar fi sa lucreze tare institutiile statului in aceasta perioada.. sa vedem cum isi decoenteaza pdl-ul diverse actiuni si vacante..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3953 secunde