CIO organizează un concurs pentru modelul medaliei olimpice de tineret

545
Comitetul Olimpic Internațional (CIO) oferă publicului larg șansa de a face istorie olimpică, prin proiectarea medaliei olimpice pentru Jocurile Olimpice de Tineret, ce se vor desfășura la Singapore.
Oamenii din întreaga lume sunt invitați să-și prezinte proiectele de medalii care urmează să fie acordate la ediția inaugurală a Jocurilor Olimpice de Tineret, programate în pe-rioada 14 - 26 august 2010.
"Creează design-ul tău, trimite-l și vei avea posibilitatea să vezi toate propunerile on-line, pe www.medaldesigncompetition. com", se arată pe site-ul oficial al forului olimpic român.
De asemenea, CIO invită toți oamenii să voteze on-line pentru una dintre cele mai bune zece desene sau modele. Cele mai reușite zece medalii vor fi prezentate unui juriu CIO, care va alege cel mai bun design.
Câștigătorul desemnat de juriul CIO va primi drept recompensă o excursie la Singapore, pentru a vedea la fața locului acordarea medaliilor către sportivi și, în replică, medalia de aur de la prima ediție a Jocurilor Olimpice de Tineret.
Ca procedură, trebuie respectată data limită de 4 decembrie 2009, până la care să se trimită desenul, urmând ca, între 7 și 22 ianuarie 2010, să se realizeze votarea celui mai frumos design.
Câștigătorul va fi anunțat în data de 31 ianuarie 2010.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1849 secunde