Ciprian Marica: „Jocul naţionalei nu ne dă prea mari speranţe, dar păstrăm şanse de calificare”

139
Ciprian Marica: „Jocul naţionalei nu ne dă prea mari speranţe, dar păstrăm şanse de calificare” - marica-nationala-1696596311.jpg

Articole de la același autor

Fostul internaţional Ciprian Marica a declarat, vineri, că jocul echipei naţionale de fotbal a României nu îi dă prea mari speranţe, însă prima reprezentativă păstrează şanse de calificare şi, în consecinţă, are încredere că aceasta poate obţine maximum de puncte din următoarele două partide din cadrul preliminariilor EURO 2024.

„Vreau să cred că vom câştiga 6 puncte cu Belarus şi Andorra. Sigur că jocul naţionalei nu ne dă prea mari speranţe, dar păstrăm şanse de calificare. Suntem în grafic şi trebuie să încurajăm şi să fim alături de prima reprezentativă pentru a putea obţine maximum de puncte din următoarele două partide. În meciul cu Belarus noi suntem echipa mai bună şi trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru şi nu pe ce vor juca adversarii. Suntem echipa mai bună în meciurile cu Belarus şi Andorra, trebuie să credem asta”, a afirmat el.

Fostul atacant a menţionat că alegerea sa în ofensivă este Denis Alibec, deoarece George Puşcaş şi-a demonstrat limitele în anumite momente.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4267 secunde