Concurs Ciudățenii la Jocurile Olimpice de la Londra 2012

435
Ciudățenii la Jocurile Olimpice de la Londra 2012 - 62161204blue96188300-1344839776.jpg

Articole recomandate

Acum, la final de Olimpiadă, este momentul în care jurnaliștii sportivi fac liste și topuri cu lucrurile mai puțin obișnuite care s-au văzut în timpul competițiilor. O astfel de listă a realizat BBC, pe baza sesizărilor de la cititori.

1. Mulți sportivi au avut limba albastră. Nu se știe exact care a fost motivul, dar comentatorii BBC spun că posibila cauză ar fi o băutură energizantă, care s-a numărat printre sponsorii Olimpiadei.

2. Atletul cu numărul de concurs 2012 nu a avut ocazia să concureze la proba de Maraton. Pentru Alfredo Arevalo, din Guatemala, numărul 2012 a fost așadar cu ghinion.

3. Mașinuțele cu telecomandă făcute după modelul autoturismelor britanice Mini i-au intrigat pe mulți dintre cei care au urmărit Olimpiada. BBC explică, însă, că rolul lor a fost să strângă de pe gazon ciocanele, sulițele sau discurile aruncate de sportivi.

4. La fiecare probă de canotaj sau caiac-canoe, telespectatorii au putut observa mereu în fundal niște bicicliști care pedalau în rând cu olimpicii. Potrivit BBC, cei de pe biciclete erau antrenorii sportivilor care vâsleau.

5. Caii care au participat la sărituri peste obstacole aveau urechile acoperite cu un fel de șepci. Federația Internațională de Echitație a explicat că șepcile sunt un accesoriu nelipsit de la această probă și au rolul de proteja urechile de zgomotul din timpul concursului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5627 secunde