Clubul Oțelul Galați trece de la ArcelorMittal Galați la TNG Group

361
Clubul Oțelul Galați trece de la ArcelorMittal Galați la TNG Group - otelulgalatipolitimisoarai51005-1347698025.jpg

Articole recomandate

Clubul Oțelul Galați a postat, seara trecută, pe site-ul oficial, un comunicat în care ArcelorMittal Galați și TNG Group anunță separarea dintre gruparea de fotbal și combinat și respectiv transferul către noul acționar.

În comunicat se menționează că ambele părți consideră separarea ca fiind deopotrivă în interesul clubului de fotbal, al comunității și al suporterilor.

"Acest transfer către o importantă companie românească va asigura viitorului echipei. Doresc să le mulțumesc acționarilor anteriori pentru reprezentarea intereselor ArcelorMittal în această activitate, domnului Marius Stan, Primarul Galațiului, pentru că a adus noul investitor și suporterilor pentru înțelegere și răbdare. Vrem să profităm de această ocazie pentru a-i felicita pe jucători și pe membrii stafului clubului pentru rezultatele excelente pe plan sportiv din ultimii ani. Dorim să transmitem noroc și succes atât clubului cât și companiei TNG Group pentru munca lor viitoare de a asigura prezența echipei în elita fotbalului. De acum înainte, combinatul va continua să sprijine proiecte comunitare de sănătate și educație", a precizat Bruno Ribo, directorul general al ArcelorMittal Galați.

Omul de afaceri Dan Adamescu s-a declarat bucuros de implicarea în acest nou proiect: "Suntem mândri să ne implicăm în acest proiect și - împreună cu managementul clubului - să continuăm această activitate, să îi asigurăm sustenabilitatea și să obținem noi succese sportive. Ca investitor responsabil, abordarea noastră este pentru un proiect pe termen mediu și lung. Dorim să mulțumim companiei ArcelorMittal Galați pentru implicarea de până acum precum și suporterilor pentru sprijinul lor constant".

TNG - Grupul Nova, acționarul majoritar al Astra Asigurări, este o companie activă în mai multe domenii - media, construcții, imobiliare, industria hotelieră, securitate și energie și gaze.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.453 secunde